Timisoara

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro

De ce ai nevoie de o comodă pentru dormitor?

De ce ai nevoie de o comodă pentru dormitor?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
466

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dormitorul este locul unde depozităm cele mai personale lucruri, cu toate acestea, multe dulapuri prezintă sertare încorporate, în urma cărora apare întrebarea dacă avem sau nu nevoie de o comodă.

Răspunsul de la Natürlich este „Da, avem nevoie de o comodă”. În continuare vă ajutăm să găsiți beneficiile utilizării acestei piese de mobilier.

  • Spațiu de depozitare pentru hainele utilizate în mod frecvent. Uneori diminețile pot fi pe fugă, iar un spațiu dedicat special acestor momente poate salva minute bune. De asemenea, o comodă în dormitorul celor mici oferă multiple moduri de așezare a hăinuțelor, de exemplu Comoda 12S Odette are un design adecvat copiilor și permite utilizarea mai multor sertare (în funcție de prioritățile fiecăruia).
  • Loc de așezat obiectele peste noapte. Comodele vin în diferite dimensiuni, un exemplu potrivit este Comoda 8 Sertare Odette, ce poate fi așezată cu ușurință lângă pat. În sertarele disponibile se pot depozita pastilele, ochelarii, șervețelele sau lucrurile necesare pe timp de noapte. Datorită simplității design-ului, se poate integra în aproape orice tip de dormitor.
  • Spațiu pentru amintiri. Dormitorul este locul perfect pentru decorațiuni, fotografii de familie, plante sau alte ornamente personale. O comodă oferă oportunitatea de a vă manifesta creativitatea și de a aduce nota de „acasă”.
  • Obținerea confortului. Camera trebuie să fie primitoare, iar o comodă transformă spațiul într-unul confortabil deoarece piesele respective de mobilier sunt asociate cu familia, dormitorul și spațiul intim.
  • Adaptarea unei măsuțe de toaletă. Masa de toaleta 1U+1S Verona Bianco va deveni locul preferat al persoanelor de sex feminin, iar datorită multiplelor roluri ale sertarului, obiectele cosmetice pot fi depozitate în siguranță. În același timp, se curăță ușor, nu se pătează și este rezistentă în timp. Aceasta se potrivește într-un dormitor cochet, datorită eleganței finisajelor.
  • Suport de televizor. Pe lângă spațiile de depozitare evidente, comoda poate fi folosită și drept suport pentru televizor. Indiferent de piesa pe care o alegeți, trebuie să luați dimensiunea și greutatea acesteia. O comodă se va integra în design-ul actual al camerei, eliminând necesitatea unui suport (de perete) de susținere al televizorului.

Consultați pagina dedicată acestui produs și bucurați-vă de multitudinea de oferte în materie de design, material sau dimensiune.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro