Timisoara

De ce beneficiază departamentele de HR când automatizează procesele cu un soft de salarizare?

De ce beneficiază departamentele de HR când automatizează procesele cu un soft de salarizare?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
353

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Transformarea digitală a departamentelor de resurse umane s-a accelerat odată cu reinventarea modului în care organizațiile își desfășoară activitatea. Un soft de salarizare sau o aplicatie calcul salariu devine un instrument destul de important în lipsa căruia procesele administrative decurg anevoios. Optimizarea activității este în avantajul fiecărei companii, deoarece rezultatele vor influența pozitiv afacerea. De aceea, o investiție în digitalizare aduce o serie de beneficii:
1. Utilizând un vei crește viteza de lucru
Sarcinile manuale sunt automatizate, de aceea, chiar dacă volumul de muncă este același, datele se procesează cu o viteza mai mare datorită performanței softurilor. Un soft salarizare colectează toate datele angajaților și le operează într-un timp foarte scurt.
2. Modificările legislative sunt actualizate la zi
Una dintre cele mai mari provocări ale specialistului în salarizare o reprezintă modificările legislative care apar atât de frecvent. Astfel că, respectarea lor este imperios necesară. O aplicatie calcul salariu sau un soft de salarizare este actualizat cu noile reglementări. Prin urmare, odată implementate în soft, toate acțiunile se realizează corect.
3. O aplicatie calcul salariu operează date corecte
Fiind construită pe baza unor formule precise, rezultatele calculelor salariale sunt corecte/nu prezintă erori. Mai mult decât atât, în situațiile în care apar erori, softul te notifică. Astfel poți interveni asupra lor și le poți corecta la timp.
4. Se creează un flux de lucru optim care contribuie la reducerea stresului
Prin utilizarea unui soft salarizare, gestionarea proceselor este mai ușoară deoarece toate acțiunile se fac într-un singur loc. Astfel că se optimizează toate procesele din departamentul de salarizare. Acest fapt va contribui eficientizarea muncii și eliminarea stresului.
5. Permite lucrul de la distanță
O aplicatie de calcul a salariilor se poate instala pe orice dispozitiv electronic. Astfel că, fie că lucrezi de acasă, fie că lucrezi de la birou, poți accesa oricând informațiile de care ai nevoie. Nu mai depinzi de dosarele clasice, deoarece toate documentele sunt colectate și în format digital în softul de salarizare.

Gestionează procesele cu dp-Payroll

Aplicatia de calcul salariu dp-Payroll are 25 de ani experiență și este folosită de peste 500 de companii care activează în diverse industrii, dintre care amintim: Producție & Automotive, BPO, banking, retail și IT. Fiind un soft performant ce deține 19 funcționalități, dp-Payroll îți oferă o gestionare unitară asupra proceselor din departamentul financiar-contabil, ajutându-te să eficientizezi munca și să economisești resurse valoroase de timp. Mai multe detalii despre soft poți afla de la specialiștii UCMS by AROBS la sau la numărul de telefon: 0720 534 424.