Timisoara

De ce orice bărbat ar trebui să dețină o bluză henley?

De ce orice bărbat ar trebui să dețină o bluză henley?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
753

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mai ales în România, majoritatea bărbaților aleg să poarte un tricou sau o bluză simplă pentru un stil vestimentar casual. Dar, odată cu trecerea anilor, au apărut mai multe tipuri de articole vestimentare deosebite, oferindu-ne astfel o varietate de metode în care ne putem îmbrăcă și avea un aspect deosebit. Bluzele henley pot fi purtate în orice perioadă a anului și în orice circumstanță, deoarece ele pot fi atât elegante, dar și casual, în funcție de hainele pe care le alegi să le combini. Pe Bolf poți găsi mai multe modele de bluze henley, toate concepute din materiale de calitate, cum ar fi 100% bumbac, pentru a asigura că pielea ta va respira în perioada verii, dar va fi protejată totodată atunci când temperatura nu va fi una agreabilă.

Cine ar trebui să cumpere o bluză henley?

Absolut toți bărbații ar trebui să aibă un astfel de item în garderoba lor. Dacă vorbim strict de casual, atunci o bluză henley poate fi purtată cu aproape orice tip de pantaloni, papuci, accesorii, și așa mai departe. Mai mult decât atât, bluzele henley pot fi foarte ușor adoptate alături de un stil vestimentar business, datorită aspectului lor elegant. Acestea sunt extrem de flexibile când vorbim de modul în care pot fi purtate și pot fi folosite în orice circumstanțe.

Accentuează trăsăturile masculine

Bluzele henley sunt foarte masculine și îți accentuează toate trăsăturile, mai ales dacă ai un fizic atletic. Acestea se mulează perfect pe corp și accentuează, în principal, trăsăturile umărului și ale pieptului. Dacă vei pune pe tine o bluză henley, este aproape imposibil să prezinți un aspect care să pară neglijent. De aceea vei găsi pe Bolf modele deosebite de bluze henley, pentru că noi înțelegem cum funcționează moda și dorim ca cei care achiziționează produse de pe site-ul nostru să fie întotdeauna mulțumiți de serviciile și produsele oferite de noi.

Poți schimba între casual și elegant oricând


Majoritatea bluzelor henley au mai mulți nasturi în partea superioară, iar cu un simplu gest poți trece de la o alură business la una casual. Probabil ți-ai dat seama unde vreau să ajung, și da, este atât de simplu. Dacă vrei să pari serios, pur și simplu poți închide toți nasturii și întinzi mânecile bluzei. În partea opusă a spectrului, dacă vrei să ai o alură casual, poți deschide unul sau doi nasturi, în timp ce îți sufleci mânecile cel puțin un sfert. Dacă mai adaugi și câteva accesorii bine alese, atunci poți să fii sigur că vei întoarce câteva priviri. Intr-adevăr, sunt și bluze henley cu mâneci scurte, dar ele nu sunt atât de manipulabile din punct de vedere al stilului vestimentar.

Pot purta o bluză henley chiar și dacă sunt mai plinuț?

Este adevărat că o bluză henley se potrivește cel mai bine pentru persoanele mai slabe, dar asta nu înseamnă că ele nu pot fi purtate și de celălalt grup de oameni. La Bolf suntem de părere că totul depinde de tine. Dacă tu te simți bine în pielea ta, atunci nimeni nu ar trebui să-ți influențeze părerea, dar poți intra pe https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Bluze-12674.html şi poți descoperi oferta de sezon. Vei avea surprize plăcute. Vei descoperi piese care te ajută să completezi o garderobă echilibrată.