Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

De ce sa alegeti o camera cu supraveghere la distanta?

De ce sa alegeti o camera cu supraveghere la distanta?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
477

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Compania Verisure ofera un serviciu complet de supraveghere interioara si exterioara a locuintei voastre. In cazul unei intruziuni sau al unui incident, politistii sunt alertati rapid de alarma voastra. Acestia consulta apoi camerele de supraveghere pentru a verifica situatia si a lua masurile necesare.

In cazul in care intruziunea este confirmata, agentii nostri procedeaza la securizarea proprietatii voastre: activeaza sistemele de protectie ale proprietatii dumneavoastra (ceata antiefractie) si alerteaza politia. De asemenea, veti fi avertizat de situatie, deoarece tentativele de furt au loc, de obicei, atunci cand proprietarii sunt plecati. Pe comenzi.ro vei gasi mai multe modele.

Unde sa instalati o camera de supraveghere conectata?

Pentru a pozitiona corect camera de supraveghere in casa, trebuie sa stabiliti cea mai buna locatie pentru aceasta. Ce camera doriti sa monitorizati? Care loc din camera mai exact? Care este punctul cel mai strategic pentru a filma eventualele intruziuni?

Fiecare configuratie este diferita, dar se obisnuieste sa se plaseze camera in camera de zi si in camerele care contin obiecte de valoare. Punctele de acces, cum ar fi usa de la intrare, ferestrele si intrarea in garaj, unde este probabil ca hotii sa patrunda prin efractie, merita, de asemenea, sa fie monitorizate video.

Instalarea unei camere de supraveghere intr-o casa poate satisface diverse nevoi. Pe langa faptul ca asigura siguranta bunurilor si a persoanelor, camera de interior joaca un rol linistitor. Prin urmare, poate fi utilizat in toate camerele casei:

 • La intrare sau pe hol
 • In camera de zi
 • In camera copiilor
 • In bucatarie
 • In garaj
 • In zonele exterioare (terasa, veranda etc.)

Instalarea unei camere de supraveghere la intrare

Poate fi foarte util sa instalati o camera de supraveghere la intrarea in casa. Acest lucru este deosebit de util in cazul in care accesul la diferitele camere necesita trecerea printr-un coridor, un hol sau o scara. Daca hotii ar intra in casa dumneavoastra, ar trebui sa foloseasca acest pasaj pentru a se deplasa intre camere.

In acest caz, se recomanda utilizarea unei camere de interior cu vedere pe timp de noapte. Acest lucru va va permite sa depistati eventualii intrusi in timpul noptii. In plus fata de aceasta situatie exceptionala, o camera de supraveghere in zona de intrare va permite sa:

 • Verificati cine intra pe usa
 • Verificati daca copiii s-au intors de la scoala
 • Verificati daca un angajat a parasit incinta dupa ce si-a terminat tura.

Instalati o camera de supraveghere in camera de zi

In majoritatea locuintelor, camera de zi este camera centrala. Din motive practice, acesta este adesea amplasat in apropierea intrarii. De asemenea, fiind principala zona de locuit a casei, in camera de zi se afla de obicei obiecte de valoare: dispozitive multimedia, dispozitive mobile, obiecte decorative etc. De asemenea, camera de zi este unul dintre locurile preferate de hoti. Din acest motiv, este o idee buna sa instalati o camera de supraveghere conectata in camera de zi. In general, camera de supraveghere conectata va va permite, de asemenea, sa:

 • Aruncati o privire la activitatile din casa pe timp de noapte
 • Verificati daca nu lipseste nimic atunci cand sunteti plecat de acasa sau in vacanta.

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro