Timisoara

De ce sa alegi anvelopele Nokian WR D4 205 55 r16 in sezonul rece

De ce sa alegi anvelopele Nokian WR D4 205 55 r16 in sezonul rece

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
268

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci când cumperi anvelope de iarnă, e bine să te orientezi de la început către un brand care oferă cauciucuri de calitate, special proiectate pentru sezonul rece. Cu astfel de cauciucuri de iarnă vei șofa sigur și calm indiferent de condițiile dificile cu ninsoare sau polei de pe drum. Iarna aduce schimbări bruște de temperatură iar timpul se înrăutățește neașteptat, mai ales când te afli în regiuni muntoase.

Producătorul finlandez Nokian a realizat modele potrivite pentru fiecare autoturism sau autovehicul. Anvelopa Nokian este proiectată de specialiști cu experiență, care au mereu în vedere cele mai noi inovații tehnologice în domeniu, pentru o performanță sporită la volan. Compania Nokian Tyres datează încă din 1898, când s-a creat Suomen Gummitehdas Oy adică Fabrica de cauciuc finlandeză. Nokian are fabrica situată în cel mai nordic punct al Europei, comparativ cu alte fabrici de anvelope din lume.

Fabricantul de cauciucuri Nokian promovează șofatul în siguranță, chiar în condiții grele de iarnă nordică. Anvelopele produse de Nokian sunt destinate pentru a fi montate pe autoturisme, camioane și mașini grele, fiind preferate mai cu seamă în zonele cu climat rece cu zăpadă, cu păduri și munți și cu condiții de șofat care îți pun îndemânarea la încercare. Nokian este primul producator de anvelope care a testat anvelopele sale în condiții specifice climatului nordic.

Anvelopa Nokian 205 55 r16 iarna este adaptată pentru condiții meteo nefavorabile. Versatilă și rezistentă, anvelopa Nokian WR D4 205/55 r16 91h oferă aderență maximă, siguranță pe drumuri lungi și precizie în viraje pe timp de iarnă. Fabricantul de cauciucuri Nokian a realizat o gamă variată de cauciucuri pentru iarnă, inspirate de climatul rece din Finlanda.

Când ai de gând să cumperi un set de cauciucuri de iarnă, trebuie să respecți indicațiile tehnice scrise în cartea tehnică a mașinii sau manualul de instrucțiuni. Numai anvelopele cu marcajul potrivit pe ele vor rula în condiții optime pentru autoturismul tău.

Aceste cauciucuri iarna Nokian 205 55 r16 sunt destinate autoturismelor. Indicele de viteză al acestor anvelope este H adică anvelopa Nokian WR D4 205 55 r16 91h are viteza maximă admisă de 210 km/h. Indicele de sarcină este 91 ceea ce indică o capacitate de incarcare de 615 kilograme pentru fiecare anvelopă a autoturismului. Având în vedere că este o anvelopă de iarnă, Nokian a prevăzut acest cauciuc cu striații adânci pe banda de rulare, pentru o aderență sporită.

Nokian Wr D4 are diametrul R16 inch, pentru o lățime de 205 mm.Acest tip de anvelope nokian 205 55 r16 iarna sunt special create de specialiști pentru a evita derapajul și acvaplanarea pe suprafețe umede.
Cauciucul special așezat între peretele lateral si banda de rulare elimină o parte din zgomotele și vibrațiile exterioare, oferind un confort sonor. Această inovație a acestor cauciucuri reduce serios nivelul de zgomot din interiorul autoturismului, până la nivelul de numai 69 dB.

Pe banda de rulare cu care e prevăzută Nokian 205 60 r16 96h, fiecare canelură are rolul său specific. Forma cauciucului și a nervurilor sale oferpă calități de excepție acestei anvelope. Unul din beneficiile anvelopei Nokian este menținerea precisă a direcției, evitarea derapajului în viraje, o stabilitate superioară în mers la drum lung. Nokian wr d4 205 55 r16 este o anvelopă premium, preferată de mulți conducători auto pentru deplasarea în sezonul de iarnă. Cauciucul cu aderență sporită din care sunt fabricate celebrele Nokian își păstrează neschimbate performanțele chiar la temperaturi scăzute

Producătorul finlandez de anvelope fabrică cauciucuri cu grad înalt de aderență, adaptate la vreme rece și climă umedă. Cu aceste cauciucuri te bucuri de o frânare impecabilă, manevrabilitate și confort maxim. Fiecare produs de la Nokian este competitiv și robust, fiind preferat de mulți șoferi profesioniști. Într-o lume tot mai competitivă, avantajele unor anvelope excelente înseamnă un confort sporit, un șofat responsabil și atent, pe absolut orice teren.

Anvelopele de la Nokian reprezintă o investiție inspirată pentru automobilul tău. O anvelopă Nokian face față cu brio oricărei ierni geroase, cu carosabil acoperit cu zăpadă sau gheață. Pentru drumuri lungi, ai nevoie să te bazezi pe cele mai bune anvelope. Iarna oferă deseori surprize neplăcute iar accidentele pot fi evitate atunci când îți dotezi autoturismul cu anvelope de calitate superioară, de la o companie cu renume mondial.