Timisoara

De ce să alegi un Laptop Lenovo?

De ce să alegi un Laptop Lenovo?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
482

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Lenovo e una dintre cele mai vechi companii din industria IT și oferă produse pentru toate tipurile de buzunar. Aceștia au, în momentul de față, 5 modele de laptop disponibile: Lenovo IdeaPad, Lenovo Yoga, Lenovo ThinkPad, Lenovo Thinkbook și Lenovo Legion. Ei continuă să inoveze cu produsele pe care le concep, oferă o gamă largă și au un serviciu de relații cu clienții extrem de bun.

Lenovo IdeaPad

Seria de laptopuri Lenovo IdeaPad este una de buget, dar care oferă performanță ridicată la un preț relativ mic, în funcție de componentele alese. Ele sunt ultra portabile și, deși sunt perfecte pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi de navigare web, unele modele pot suporta și funcția de gaming, deoarece au o placă video dedicată. Lenovo IdeaPad este disponibil în mai multe mărimi (diagonala monitorului): 11’, 13’, 14’, 15’ și 17’.

Lenovo Yoga

Lenovo Yoga e un model de laptop care încearcă să combine utilul cu plăcutul. Are o formă subțire, dar sunt împachetate cu cele mai noi tehnologii și un procesor performant. El vine cu funcții precum deblocare prin amprentă, o cameră infraroșu, ecran de tip touch, și multe altele. Lenovo Yoga vine în doar trei mărimi: 13’, 14’ și 15’, dar are opțiunea de a alege între un ecran 4k și Full HD.

Lenovo ThinkPad

Acest tip de laptop a fost conceput de către Lenovo pentru cei care îl vor folosi în interesul muncii. Lenovo ThinkPad are sisteme de securitate pentru a cripta fișiere, iar ele vin, adeseori, cu versiunea Pro a Windows-ului. Sunt făcute cu un sistem foarte bun de răcire, similar celor din gama de gaming, dar și cu o baterie mare. Dacă îți dorești un laptop performant, caută lenovo refurbished și vei obține dealuri excelente pe server-config.ro

Lenovo ThinkBook

ThinkBook e cea mai ieftină gamă de la Lenovo și sunt îndeajuns de compacte să poată să fie transportate oriunde, cu ușurință. Cu o diagonală de maximum 15’, dar și cu o formă foarte subțire, ele sunt ideale pentru cei care lucrează de acasă, dar și care călătoresc des și au nevoie de un calculator. Aceste laptopuri au funcția de deblocare prin amprentă și vin de obicei cu Windows 10 Pro preinstalat.

Lenovo Legion

Aceasta este cea mai scumpă variantă din gama de laptopuri pe care ne-o oferă Lenovo. Este un laptop de gaming care împachetează tot ce poate un laptop, de la placă dedicată de ultimă generație, la cel mai performant procesor, fie că vorbim de Intel sau Amd. Are un sistem foarte bun de răcire și este dotat cu diferite culori RGB, pentru a crea o atmosferă plăcută.