Timisoara

De ce sa fumezi țigara electronica?

De ce sa fumezi țigara electronica?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1821

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Din 2007, de cand a aparut, tigara electronica s-a dezvoltat de la o simpla curiozitate la un adevarat stil de viata pentru fumatori. Exista din ce in ce mai multe tipuri de tigara electronica iar fumatorii se pot bucura de senzatii identice cu cele oferite de tigarile normale. Diferentele majore sunt date de riscurile pe care le aduc cele doua tipuri de tigari, dar si de confortul dat. Daca tigara clasica genereaza o multime de probleme, deranjand fumatorii pasivi si generand boli grave, tigara electronica este mult mai " light"

De ce sa fumezi tigara electronica?


In primul rand pentru ca nu risti sa te imbolnavesti, sau cel putin riscul nu este atat de mare ca si in cazul tigarilor normale. In tigara clasica exista peste 8000 de substante cancerigene, in timp ce in tigara electronica nu s-a demonstrat ca ar exista vreunul. Este adevarat ca exista substante nesanatoase si aici, insa pot fi tinute sub control si nu pun in pericol viata. Este mult mai elegant sa fumezi tigara electronica, in conditiile in care poti sa o personalizezi si sa te bucuri de un aspect care te reprezinta intr-u totul.

Daca eleganta nu te intereseaza, cu siguranta te intereseaza imaginea pe care o ai in jurul tau. Fumand tigari nermale poti sa deranjezi foarte tare, o multime de oameni si poti genera foarte mult fumat pasiv care sa ii imbolnaveasca pe cei din jurul tau. Tigara electronica nu genereaza altceva decat un abur, care de cele mai multe ori miroase frumos. Ajunsi la miros, nu putem sa nu remarcam faptul ca tigara electronica nu genereaza miros care sa se impregneze in maini, in haine si in mobila. Practic nu exista niciun semn ca fumezi.

Ai putea sa te gandesti ca o astfel de solutie este foarte scumpa, insa din fericire, pretul unei tigari electronice, la sfarsitul lunii, este mai mic decat pretul platit pentru cateva zeci sau sute de tigari normale, asadar, ai toate motivele sa incerci. Daca nu iti place, ai posibilitatea de a te intoarce inapoi la tigara normala, insa cu siguranta nu vei simti mari diferente si te vei putea bucura de un fumat mult mai sanatos.