Timisoara

De ce să oferi cadou celor mici jucării marca Goki

De ce să oferi cadou celor mici jucării marca Goki

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
355

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Atunci când vrei să cumperi o jucărie pentru micuțul tău, primul lucru la care te uiți sunt culorile vii, materialul de calitate și vârsta pentru care este recomandată. Chiar dacă este greu să spunem care sunt jucăriile perfecte, putem afirma cu încredere că jucăriile Goki se apropie foarte mult de acest ideal. Sunt jucării realie, din materiale naturale, sunt sănătoase, sigure și îi inspiră pe copii. În plus, în magazinul online Piciu Land, jucăriile Goki sunt accesibile ca preț și disponibile într-o gamă variată.

Iată care sunt cele mai importante motive pentru care este recomandat să oferi jucării Goki copilului tău:

1. Sunt realizate din materiale simple și naturale
Chiar dacă mulți pot spune că jucăriile din lemn sunt simple și învechite, adevărul este că le pot oferi celor mici contextul perfect pentru a-și dezvolta imaginația. Programele moderne de învățare bazate pe joc, așa cum este și Montessori, subliniază importanța materialelor simple și naturale pentru a încuraja învățarea.

2. Îi încurajează pe copii să se concentreze
Specialiștii recomandă ca mediile în care trăiesc și se joacă cei mici să fie realizate cu materiale naturale, deoarece îi ajută pe aceștia să se concentreze și chiar să se calmeze. Jucăriile Goki îi pot relaxa pe cei mici, iar acesta este un impact pozitiv asupra dezvoltării neurologice a copiilor.

3. Sunt durabile
O calitate principală a jucăriilor Goki este durabilitatea. Mai multe generații de frați se pot bucura de ele, indiferent de timpul pe care l-au petrecut jucându-se cu ele sau de modul în care le-au folosit. Copii aruncă cu jucăriile și le pot utiliza în cele mai diverse moduri, din acest motiv este important ca acestea să nu se deterioreze, să nu își piardă calitățile pentru care au fost alese și, mai ales, să nu îi rănească pe cei mici. Lemnul este un material extrem de puternic, care poate rezista la cele mai aspre tratamente.

4. Sunt sigure
Multe jucării sunt realizate din materiale sau au designuri care îi pot răni pe cei mici. Nu este cazul jucăriilor Goki, care sunt extrem de sigure, nu au margini ascuțite și nici materiale sau vopsele toxice, astfel încât copilul tău se poate juca fără riscul de a fi rănit.

5. Sunt atemporale
Având la bază principii clasice și modele simple, jucăriile Goki nu își vor pierde atracția pentru copiii din generații diferite. Oferind provocări ce le pune îndemânarea și imaginația la contribuție, jucăriile Goki ajută la dezvoltarea tuturor copiilor, indiferent de momentul în care aleg să se nască.

6. Încurajează creativitatea și stimulează imaginația
Indiferent dacă sunt cuburi simple, obiecte de diverse forme sau jocuri mai complexe, jucăriile Goki îi încurajează pe cei mici să creeze și să dezvolte o întreagă lume imaginară. Aceste activități sunt recomandate și apreciate deoarece simulează situații din viața reală și îi ajută pe copii să descopere lumea înconjurătoare.

7. Încurajează dezvoltarea cognitivă
Atunci când se joacă cu jucăriile Goki, copilul tău își folosește creierul pentru a găsi idei inovatoare și creative, pentru a identifica soluții și a se bucura la maxim de provocările cu care se confruntă. Raționamentul, logica, procesul de gândire, sunt doar câteva dintre aspectele la dezvoltarea cărora contribuie jucăriile Goki.

8. Dezvoltă abilități motorii fine și coordonarea mână ochi
Formele jucăriilor, materialele din care sunt realizate, modelele dar și procesele pe care le implică jucăriile Goki, încurajează dezvoltarea căilor neuronale între mâinile micuțe și creierul copiilor.

9. Aspectul plăcut
Estetica jucăriilor este importantă în procesul de selecție, mai ales atunci când este vorba despre jucării care vor dura. Indiferent dacă sunt vopsite, colorate sau naturale, jucăriile Goki sunt foarte atrăgătoare pentru cei mici.

Sursa foto: piqsels.com