Timisoara

De ce să te cazezi la o pensiune ca Vila Moldavia Best din Slănic Moldova?

De ce să te cazezi la o pensiune ca Vila Moldavia Best din Slănic Moldova?

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
557

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În zilele noastre, pensiunile sunt elegante dar cel mai important este faptul că sunt confortabile. Camerele acestor cabane sunt destul de curate, nefiind foarte aglomerate cu piese inutile de mobilier sau alte decorațiuni. Acest lucru oferă oaspeților un sentiment familiar - ceva de care ai nevoie cu adevărat atunci când te aflii în vacanță.

Acest tip de cazare este foarte popular, deoarece o pensiune este locul cel mai rentabil pentru a rămâne peste noapte din mai multe puncte de vedere.

Pensiunile sunt unități mult mai private decât hotelurile și sunt și mai familiare. Nu va trebui să întâlnești zeci sau sute de oaspeți ca la hotel. Se cunoaște faptul că ele servesc pentru o cantitate mai redusă de oaspeți și oferă servicii mult mai personale.

Când te cazezi poți să cunoști persoanele care dețin unitatea, persoane care îți pot oferi informații excelente despre zona în care te aflii, despre activitățile pe care le poți desfășura, despre locurile în care poți merge sau unde poți mânca bine în zona respectivă. Aceste lucruri sunt deosebit de utile.

Pentru cei care caută o unitate de cazare confortabilă și rentabilă în stațiunea Slănic Moldova din județul Bacău, Vila Moldavia Best este cel mai bun loc care poate fi ales.

Gazdele vilei sunt cunoscute pentru ospitalitatea lor. Pensiunea oferă o mulțime de facilități diferite pentru nevoile individuale de ședere. Pentru a fi cât mai mulțumit de locația în sine, Vila Moldavia Best îți va oferi toate facilitățile de bază în timpul sejurului tău aici.

Locația este ușor de găsit, ea fiind la aproximativ 1,4 km de pârtia de schi Nemira și la cam 2 km distanță de centrul stațiunii Slănic Moldova, vis a vis de Peco din localitate.

Vila are o capacitate de cazare de 4 camere și un living, disponibile pentru 8 persoane. La parter există o cameră dublă cu baie proprie, un living mare dotat cu o canapea extensibilă, o sală de mese și o bucătărie complet utilată, o altă baie separată, iar de aici de la parterul vilei se face accesul pe terasă. La etajul 1 există trei camere duble cu baie proprie pentru fiecare încăpere.

În exteriorul vilei se poate petrece timp prețios, atât în curte, pe terasa generoasă cât și în foișorul cu grătar și cuptor. Copiii se pot juca liniștiți în locul special amenajat pentru ei.

Trebuie amintit faptul că unitatea se închiriază doar în totalitate pentru cel puțin două nopți la prețul de 700 lei pe zi.

Consultă site-ul web al Vilei Moldavia Best, www.moldaviabest.ro pentru a afla mai multe informații și datele de contact pentru a putea face o rezervare la această pensiune.