Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

De la câte luni stă bebe în scaun de masă?

De la câte luni stă bebe în scaun de masă?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
625

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru fiecare cuplu, un copil este o binecuvântare ce consolidează relația. Viața voastră trece la un cu totul alt nivel, mai frumos și armonios. Însă, fiecare clipă se scurge repede. Parcă ieri veneai cu minunea acasă, iar astăzi îi cumperi primul lui scaun de masă pentru bebeluși. Un astfel de scăunel poate fi folosit doar după o anumită perioadă. Nu-l poți pune din prima zi să stea în acesta. Este la fel de important precum un cărucior, iar mamele sunt primele ce-și dau seama de acest lucru.

Aniversarea de 6 luni a bebelușului tău


Părerile legate de când ar trebui să folosească un copil scaunul de masă sunt împărțite. Un lucru este cert. Unii prichindei sunt bine dezvoltați, încât începând cu vârsta de 6 luni pot să se folosească de acesta. Acesta este un element esențial pentru dezvoltarea celui mic. Scaunul poate să fie folosit de la 6 luni până la maxim 3 ani. După ce a depășit vârsta, copilul a crescut suficient pentru a sta la masă alături de oamenii mari.

Bebe învață până la 6 luni cum să stea singur în poziția șezut. Doar în acel moment achiziționarea unui scaun devine prioritară. Perioada se suprapune cu momentul în care începe diversificarea hranei la bebeluși. Îi vei da să mănânce diverse preparate solide. Pe orizontală nu-l vei putea hrăni precum o făceai înainte, deoarece există riscul ca prichindelul să se înece. Scaunul pentru bebe este o reală mână de ajutor, fiindcă veți putea mânca împreună.

Momentul diversificării mâncării este văzut ca și un moment de cumpănă pentru părinți. Cu un astfel de obiect, copilul va putea să:

  • observe ceea ce se petrece în jurul lui;
  • să se joace;
  • să participe la evenimentele în familie.


Cum alegi scaunul celui mic?


La fel ca și orice alt obiect de care se va folosi bebe, există câteva criterii de alegere ce te vor îndruma spre produsul potrivit. Un scaun de masă răspunde nevoilor pe care cel mic le are. Însă, este și un real ajutor pentru părinți. Așadar, caracteristicile unui scaun potrivit se vor oglindi în ergonomia și calitatea sa:

  1. siguranța: sigur nu vrei să-l pierzi pe bebe din scaun și nici nu-ți dorești să se accidenteze; scaunul ideal are un sistem de prindere în 5 puncte, conectate într-unul singur în jurul pieptului; trebuie să fie cât mai ușor de folosit;
  2. adaptabilitatea: un scaun modelabil care să se adapteze la vârsta celui mic, pe măsură ce crește; va trebui să prezinte cât mai multe trepte de ajustare, pentru a putea fi folosit pe o perioadă îndelungată de timp;
  3. finisajele: caută un scaun cu finisaje foarte bine executate; nici o parte a scaunului nu trebuie să zgârie; colțurile să fie mereu rotunjite; ideal este să fie lipsit de prea multe bare în care cel mic riscă să-și prindă mânuțele;
  4. pliabilitatea: un astfel de scaun se poate plia; astfel, nu va mai ocupa tot timpul un spațiu destul de generos din bucătărie.


Care sunt tipurile de scaun pentru bebeluși?


Pe piață vei găsi o multitudine de modele de scaune de masă pentru copii, care prezintă caracteristici diferite, în funcție de necesitățile pe care le ai.

Scaunul de masă tip înălțător este foarte apreciat în lumea părinților. Îl mai poți găsi și sub denumirea de booster. Ocupă foarte puțin spațiu, făcându-l potrivit pentru orice locuință. Acesta se va atașa deasupra unui scaun obișnuit cu ajutorul unor centuri. Unele modele îți permit să le iei cu tine în vacanță.

Scaunul de masă transformabil este modelul ce se va adapta în funcție de cum se dezvoltă bebe. Deoarece cei mici cresc fără să ne dăm seama, un astfel de scaun este o reală investiție. Unele modele îți vor permite să configurez locul de șezut în așa fel încât cel mic să poată trage un pui de somn după masă. Majoritatea modelelor sunt prevăzute cu un sistem de prindere în 5 puncte. Este cel mai sigur mod prin care cel mic va fi în siguranță cât timp este așezat în scaun.

Este un lucru gândit special pentru a antrena capabilitățile sociale ale celui mic, îmbunătățind sănătatea psihică și emoțională. Un astfel de scaun este necesar pentru orice copil.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com