Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

De unde cumperi pungi biodegradabile personalizate scutite de ecotaxa!

De unde cumperi pungi biodegradabile personalizate scutite de ecotaxa!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 8 luni si 4 zile
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
595

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alternativa pungilor de plastic, cele biodegradabile sunt astăzi de un interes crescut mai ales pentru cei care au un business și doresc să ofere servicii personalizate clienților săi.

Sunt deja de ceva timp prezente în supermarketuri și nu numai. Pungescu este un producător de pungi care a câștigat aprecierea publicului vast prin alternativele bio oferite pentru sacoșele de plastic actuale, cele care îngrijorează prin impactul negativ însemnat pe care îl au asupra mediului înconjurător. Sub deviza producătorului - Fii prieten cu natura! – oricine poate contribui la prosperitatea afacerii personale, susținând în același timp și măsurile pe care producătorii le iau pentru a proteja mediul. Serviciul personalizării cu care vin la pachet încurajează cu atât mai mult la o astfel de schimbare.

Pungile biodegradabile au la bază granule 100% biodegradabile și compostabile și prezintă avantajul că te scutesc de plata eco-taxei. Poți privi această alternativă ca un mod de a reduce din costurile pe care le ai cu business-ul.

De ce să înclini spre pungi bio în detrimentul celor din plastic?


Cei de la Pungescu, pun la dispoziția celor care manifestă grijă pentru natură, deci care sunt responsabili față de mediul înconjurător, pungi biodegradabile și diverse sacoșe bio, respectiv pungi fără ecotaxă, pungi de tip maieu și tip banană, ideale pentru cumpărături, pentru depozitarea de deșeuri organice, dar și pentru haine și alimente diverse. Vin cu avantajul că însuși procesul de producere a acestora este mai sigur pentru mediul înconjurător.

Dacă nu ai observat încă, deja se practică înlocuirea tot mai accentuată a pungilor din plastic cu cele biodegradabile în cadrul supermarketurilor. E ușor de înțeles de ce acest trend: sunt de unică folosință (cele standard se aruncau oricum de cele mai multe ori) și se dezintegrează odată ajunse în mediu. Fiind ecologice, aruncate în natură (fapt care nu este însă încurajat în contextul în care sistemul de reciclare poate fi aplicat cu succes astăzi), acestea se vor biodegrada într-un interval de la 6 la 12 luni, fără a polua.

Pungi biodegradabile personalizate o idee excelentă pentru promovarea afacerilor, practice și totodată un manifest prin care poate fi exprimată preocuparea față de mediu, grija pentru protejarea naturii. Prin alegerea pungilor bio, impactul negativ al celor din plastic asupra naturii este redus. Serviciile oferite de Pungescu se adresează atât business-urilor diverse, cât și companiilor mari, retailerilor, a căror decizie de a face această schimbare poate avea o influență pozitivă majoră asupra publicului. Se pot orienta după acestea și cei care au nevoie de soluții de depozitare în scop casnic.

În producția lor, se folosesc materii prime reciclabile, care corespund cu standardele europene EN 13432.

Producătorii folosesc tehnica flexografică pentru a le personaliza, astfel că și rezultatele estetice sunt pe măsură. Aceasta este aplicată de graficieni și designeri cu experiență, deci sunt un motiv în plus pentru a oferi un astfel de imbold business-ului, în ideea de a-l propulsa mai eficient în top pe nișa de profil. Logo-ul, mesajul sau orice aleg clienții să imprime pe pungi, respectiv pe sacoșele bio va reprezenta întocmai doleanțele fiecăruia. Bineînțeles, pungile și sacoșele biodegradabile sunt o recomandare și publicului vast, tuturor consumatorilor.

Datorită compoziției respirabile pe care o prezintă, alimentele pot fi păstrate cu succes în ele pentru o perioadă mai mare de timp decât în mod normal. Calitatea mai bună a acestora este cea care își aduce contribuția în acest sens cei de la pungi-biodegradabile.com

Cei care au nevoie de mai multe argumente pentru a se convinge că pungile biodegradabile sunt ceea ce au nevoie pentru promovarea afacerii, dar și pentru a-și exprima grija pentru mediul înconjurător, pot cere mai multe informații despre produse echipei Pungescu, de unde pot realiza și comanda personalizata dorită.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/