Timisoara

De vanzare casa in Dumbravita, zona Ferventia catre padure

De vanzare casa in Dumbravita, Timis, zona Ferventia catre padure

Detalii casa/vila

Adresa
Dumbravita, Strada Saturn, nr. 19
Telefon
0799560470
Social links
Pret
179.000 EUR
Categorie
Anunturi Case / Vile
Modificat
acum 3 luni si 1 ora
Vizualizari
3011

Voteaza & Distribuie

Prezentare casa/vila

De vanzare casa individuala in Dumbravita, Timis, zona premium, pe str. Saturn 19. Pret casa in stadiul la gri: 158.000€. Pret casa in stadiul la alb: 165.000 €. Pret casa stadiu la cheie: incepand de la 179.000 €.

Suprafata unei case este de 180mp construiti, 142 mp utili, 220 mp desfasurati (includ terasa, balconul, intrarea in casa si carportul). Suprafata terenului e ideala de aprox 500 mp, daca nu vrei sa pierzi mult timp cu gradinaritul si totusi vei avea suficient teren pentru constructii ulterioare gen, foisor, garaj, anexa etc.
Loc de parcare in interiorul parcelei pentru 2 masini care poate fi extins la nevoie pentru 5 masini.
Camera separata la parter, ce poate fi utilizata ca birou, dormitor sau camera bunicii :).
Sunt 3 camere la etaj, 3 bai (una la parter), camera tehnica, living, bucatarie. In apropierea locatiei se afla centrele comerciale, restaurante, benzinarii, gradinite etc. iar padurea este la 400 m.
Strada este asfaltata, are iluminat stradal, canalizare gravitationala (fara pompa) si presiune buna la apa. Pozitionarea casei (S-V, are doar geamul de la casa scarii pe nord), geamurile mari si acoperisul terasei inaltat, ofera lumina naturala in interior pe toata perioada zilei. Inaltimea camerelor este peste medie de 2,8 m.

Filtre casa/vila

Tip anunt: Vanzare