Timisoara

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro

De ce sa aleg a consuma zilnic sucuri proaspete din fructe si legume?

De ce sa aleg a consuma zilnic sucuri proaspete din fructe și legume?

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
1871

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Care este masa mea preferată?
Un suc de fructe de 300ml, apoi un suc de legume de 300ml. Da, aceasta este masa ideală pentru mine, îmi iau un aport generos de nutrienți, anutrienți, enzime, antioxidanți. Mă încarc cu energie și vitalitate și mă simt ușoară, energizată!

Un sfat pentru dieta de zi cu zi?

Să nu treacă ziua fără să consumăm măcar un suc proaspăt din fructe și legume!
Un suc generos, plin de energie si vitamine, nimic nu ne face sa ne simțim mai ”în formă” și mai plini de viață!

Care este cel mai bun mod de hidratare intracelular?
Am citit un studiu interesant ce vorbea despre tensiunea superficială a apei și de importanța acesteia pentru o hidratatre optima, la nivelul intern al celulelor. Apa, se pare că pătrunde în interiorul celulei, adică depășește simpla hidratare la nivel de țesut interstițial, doar dacă are o anumită tensiune superficială, optimul fiind ca și valoare 4,3. Apa plată are o valoare pe undeva în jurul cifrei de 7, iar valoarea ideală o regăsim la nivelul acestor sucuri proaspete de fructe și legume, ea fiind de aproximativ de 4,5. Astfel, putem spune cu certitudine că modul cel mai bun și eficient de hidratare al celulelor noastre, se face cu ajutorul acestor sucuri proaspete.

Mă simt obosită, epuizată, și mai am multă treabă de făcut?
Ce aleg să consum?
Cel mai rapid și mai sănătos mod de a ne asigura un ”bum” de energie nu este cafeaua, dragii mei, este un suc proaspăt, plin cu vitamina C, vitamina ce ne asigură și o bună funcționalitate a sistemului nervos.

Ce consumăm într-o perioadă de detoxifiere, sau ce mese ne sunt servite la clinicile de detoxifiere, ce costă mii de euro pentru a beneficia de serviciile lor, pentru câteva zile?
Sucuri verzi, sucuri de fructe și legume! O cura de detoxifiere a organismului se face cu sucuri proaspete, un echilibru perturbat, la nivelul funcționalității noastre interne, poate fi cel mai simplu redresat cu ajutorul curelor din sucuri și legume. Toate clinicile în care se urmăresc recuperarea unor pacienți atacați de boli grave, recuperarea lor se face –din punct de vedere alimentar- prin sucuri proaspete, și atât!

Beneficiile sucurilor proaspete din fructe și legume:
  1. O energie crescută.
  2. Calitate nutrițională bună.
  3. Aport crescut de anutrienți care susțin sănătatea.
  4. Sunt colorate, pline de viață și au un gust minunat.
  5. Glutationul, unul dintre cei mai importanți antioxidanți din corp, un agent anticancerigen ce ajută și la detoxifierea organismului de metale grele, este prezent într-un procent mare în sucurile de fructe și legume.
Luați de seamă cele scrise de mine mai sus, încercați să deprindeți aceste obiceiuri sănătoase și veți avea parte de o mare bucurie, să descoperiți buna stare dată de un simplu suc, colorat, plin de viață și proaspăt preparat!

Sănătate și mereu alegeri conștiente în viața de zi cu zi!

Autor

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro