Timisoara

De ce sa mergeti la Salonul ROVINHUD?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
708

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De ce să mergeți la Salonul ROVINHUD?

Salonul ROVINHUD vă oferă posibilitatea degustării a 300 de vinuri de cea mai bună calitate, unele din ele fiind promovate în premieră în Romania prin cramele din Ungaria, Italia și Republica Moldova, prezente la eveniment.

Chiar dacă nu puteți degusta din toate aceste vinuri, valoarea a ceea ce consumați poate depăși cu mult valoarea biletului de intrare la eveniment, ținând cont de faptul că majoritatea vinurilor prezentate sunt mai scumpe decât biletul de intrare. În plus, fiecare participant la Salon primește și un pahar de degustare Schott&Zwiesel, care pe piața românească ajunge la prețul de 30 lei/buc.

Aveți posibilitatea de a participa la 8 masterclassuri susținute de Masters of Wine, de la care puteți învăța mai multe despre cultura vinului. Unul din cele mai așteptate masterclass-uri este cel susținut deYiannis Karakasis, Master of Wine, pe tema “Vinuri prefiloxerice”, în cadrul căruia se degustă câteva rarități, care nu numai că sunt greu de achiziționat pe piața de specialitate, dar provin și din vii vechi de peste 100 de ani. Un alt masterclass așteptat este cel despre vinurile autohtone, în cadrul căruia se vor degusta și aprecia de către cei 4 experți internaționali aproape 30 de vinuri românești.

Prin prezența dumneavoastră la acest festin gustativ, sprijiniți tinerii cu dizabilități de la Asociația “Ceva de Spus” să lupte în continuare pentru accesibilizarea orașului și pentru o viață decentă în comunitate. Toate veniturile obținute prin organizarea acestui eveniment sunt donate Asociației “Ceva de Spus”. Evenimentul este organizat de voluntari, iar invitații speciali ai evenimentului își susțin prezentările pro bono.

Salonul ROVINHUD este un eveniment care își propune să ofere calitate prin tot ceea ce este: crame, vinuri, invitați, chiar și prin participanți.

Vă așteptăm cu drag la Salonul vinurilor de bun gust, între 14-15 noiembrie, la Hotel Timișoara, între orele 11.00 - 20.00!

Prețul unui bilet este de 70 de lei/zi. Pentru participarea la masterclassuri se va plăti un bilet suplimentar celui de acces la Salon, conform informațiilor din program. Biletele se pot achiziționa de la: Asociația “Ceva de Spus”, Ambasada, Bibliotheka, Enoteca de Savoya, Librăriile Cărturești din Timișoara și Timișoara Startup HUB și la intrarea în sală.