Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

De la ce preturi pornesc chiriile pentru birouri in marile orase si care sunt maximele?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 9 ani si 3 zile
Vizualizari
1577

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De la ce prețuri pornesc chiriile pentru birouri în marile orașe și care sunt maximele?

Spatiicomerciale.ro, proiectul comercial dezvoltat de Imobiliare.ro, prezintă o analiză a prețurilor de închiriere practicate pe segmentul office de către proprietari de vile sau spații de clasa B sau C, întocmită pe baza ultimului preț solicitat pentru proprietăți care au rămas în baza de date marcate ca fiind închiriate. Analiza relevă că ultimele tarife solicitate de proprietarii spațiilor închiriate în marile orașe pornesc de la mai puțin de 3 euro pe metru pătrat pe lună (inclusiv în Capitală), dar depășesc pragul de 20 de euro pe metru pătrat pe lună pentru anumite spații, depășind uneori ofertele din clădirile de birouri de clasă A. Diferența este dată atât de localizare, cât și de tipul fiecărui imobil. Analiza nu a luat în calcul spațiile de birouri din clădirile de birouri de clasă A.
București:
În Capitală, valorile finale de listare pentru ofertele ieșite din piață pornesc de la mai puțin de 3 euro pe metru pătrat pe lună și se apropie de 18 euro pe metru pătrat pe lună. În categoria celor mai accesibile se încadrează un spațiu de clasa B, de 180 de metri pătrați, situat la mansarda unei vile din Pipera, al cărui ultim preț solicitat a fost de 450 euro. La celălalt capăt al spectrului, o suprafață similară (180 de metri pătrați), amplasată însă într-o clădire de birouri dedicată din zona Floreasca, a avut un preț de 18 euro pe metru pătrat pe lună, conform Spatiicomerciale.ro.
Timișoara:
În orașul de pe Bega, ultima sumă solicitată pentru mai multe birouri amenajate în mod independent într-o clădire din zona Bălcescu s-a situat la 1 euro pe metru pătrat. La polul opus, cea mai scumpă proprietate inclusă pe lista proprietăților închiriate de pe Spatiicomerciale.ro este una amplasată ultracentral, într-o clădire istorică din Piața Unirii (Casa Savoya), care a ajuns la 25 de euro pe metru pătrat pe lună.
Brașov:
În orașul de la poalele Tâmpei, tarifele birourilor închiriate de pe portal pornesc de la puțin peste 2 euro pe metru pătrat. Acesta este cazul unei suprafețe de 140 de metri pătrați, amplasată la mansarda unei vile din zona Blumana, al cărei ultim preț cerut a fost de 2,3 euro pe metru pătrat pe lună. Pe de altă parte, în zona Centrul Civic, un spațiu tot de 140 de metri pătrați a fost listat la 20 de euro pe metru pătrat pe lună.
Constanța:
În orașul de la malul mării, zona Trocadero, o vilă de circa 200 de metri pătrați, pretabilă pentru funcționarea unei firme, a fost promovată pe Spatiicomerciale.ro cu 2,26 de euro pe lună. În zona centrală a orașului însă, ultimul preț cerut pentru un fost sediu bancar (în suprafață de 227 de metri pătrați) a fost de 22 de euro pe metru pătrat pe lună.
Cluj-Napoca:
În zona Florești, o clădire finalizată în 2008, structurată pe D+P+2E+M și având o suprafață totală de aproximativ 1.000 de metri pătrați, a avut o valoare de listare de 1,64 de euro pe metru pătrat pe lună. În zona Mărăști, un spațiu de 70 de metri pătrați, amplasat într-o clădire de birouri, a ieșit din piață la un preț cerut de circa 17 euro pe metru pătrat pe lună.
Iași:
În apropiere de spitalul CFR, un imobil de 2.000 de metri pătrați, pretabil ca spațiu de birouri, a avut un ultim preț cerut de 2 euro pe metru pătrat pe lună. În zona Centrul Civic, valoarea de listare pentru un spațiu (de 665 de metri pătrați) a fost de 15 euro pe metru pătrat pe lună.

Despre Imobiliare.ro
Lansat în ianuarie 2000, www.imobiliare.ro este primul şi cel mai accesat portal imobiliar din România. Portalul a depăşit de curând pragul de 1.000.000 de vizitatori unici pe lună şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel naţional.

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro