Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Debut de an cu stangul pentru Timba şi Danzio

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 1 an
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
717

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

BCM Danzio a fost eliminată de campioana CSM Târgovişte din Cupa României la baschet feminin. Gruparea timişoreană a disputat ambele manşe ale sferturilor de finală în deplasare şi a suferit două eşecuri usturătoare, 40-97 şi 45-105. BC Timba a început şi ea cu stângul returul Ligii Naţionale masculine. Echipa timişoreană a evoluat bine la Craiova, dar nu a mai avut suflu pe final, 75-87.
BC Timişoara, echipă calificată în Final 4 al Cupei României şi formaţia care a încheiat pe doi turul, începe returul joi seara cu un meci de foc, contra formaţiei din Tg. Mureş, o fruntaşă a primei ligi masculine de baschet.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/