Timisoara

Decoratiuni spectaculoase de Craciun

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
3196

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

La Iulius Timișoara brazii, decoratiuni de Craciun și luminile sunt la superlativ. În Curtea de Onoare a fost amplasat un brad impunător, de 20 de metri înălţime, împodobit cu zeci de funde aurii. În jurul său, copiii vor găsi un castel desprins parcă din poveștile copilăriei, locuit de zâne.

Timișorenii care au trecut, în aceste zile, pragul Iulius, au fost cuceriți și de decorul spectaculos de la demisol, acolo unde un brad de aproape 10 metri și zeci de cutii de cadouri sclipesc în apropierea jilțului lui Moș Crăciun.

În Atrium, stele strălucitoare, globuri suspendate și decorațiuni de iarnă crează o atmosferă de basm. În zona Intersport, a fost realizat un tablou desprins parcă din povestea Alice în Țara Minunilor. Obiectele supradimensionate din povestea lui Alice, care tronează lângă un alt brad spectaculos, stârnesc interesul copiilor și al celor mari, în egală măsură.

Tot la etajul Iulius Timișoara, Mașina Fantastică oferă un adevărat spectacol fascinant, cu lumini colorate și baloane de săpun.

Alți zeci de brazi și sute de decorațiuni înfrumusețează interiorul Iulius Mall Timișoara, iar clădirea este îmbrăcată în perdele, ghirlande și țurțuri de lumină, strălucind ca un palat din basme.

Decorațiunile superbe i-au cucerit pe timișoreni și sute de persoane și-au făcut fotografii în decorul magnific de la Iulius Mall.

În plus, până pe 24 decembrie 2015, Crăciunul se vede altfel, la mall! Cienții au ocazia să câștige zilnic câte un televizor Samsung curbat Smart UHD, 101 cm, prin tragere la sorți, în cadrul campaniei CRĂCIUN HIGH DEFINITION. Pot câștiga și multe alte premii clienții care fac cumpărături în valoare de minim 150 de lei și completează taloanele de tombolă pe care le primesc de la Centrul Informațional, acolo unde trebuie să prezinte bonul fiscal primit pentru produsele achiziționate în ziua respectivă.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta