Timisoara

Deep Learning te ajuta sa ajungi la publicul tinta

Deep Learning te ajuta sa ajungi la publicul tinta

Detalii anunt

Telefon
0256476071
Web
https://infobest.ro/
Social links
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Apartine de
Infobest
Vizualizari
381

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Suntem zilnic bombardati de reclame, atat in mediul virtual cat si in viata de zi cu zi. Avand in vedere numarul mare de utilizatori care folosesc unelte de adblocking, este evident ca o parte a consumatorilor incearca sa gaseasca noi solutii pentru a evita reclamele. Specialistii in marketing digital si publicitate sunt de parere ca uneltele de adblock sunt folosite ca urmare a reclamelor irelevante, care nu starnesc interesul utilizatorului.

Specialistii din domeniu sunt de parere ca algoritmii deep learning aduc solutia perfecta in eficientizarea distribuirii reclamelor catre publicul tinta.

Cum functioneaza deep learning?

Tehnologia deep learning foloseste un proces de invatare stratificat care permite computerului sa clasifice, sa stocheze si sa acceseze datele, folosing ulterior datele pentru procesul de invatare. Deep learning development este una dintre cele mai atragatoare tehnologii pentru domeniul business. Iata de ce:

1. Mult mai eficient

Algoritmii deep learning analizeaza comportamentul de baza al utilizatorului/cumparatorului. De la categorii de produse cumparate sau puse pe lista de preferinte pana la informatii care se ascund dincolo de comportamentul usor observabil al consumatorului.Astfel, cu ajutorul deep learning, poti afla si informatii mai detaliate despre timpul petrecut de utilizator pe foecare pagina sau categorie de produs.

Cu ajutorul acestor date, poate fi identificat cu precizie ce au facut utilizatorii in magazine online precum si sa anticipeze intentiile de cumparare.

Un aspect la fel de important oferit de algoritmii deep learning este legat de posibilitatea acestei tehnologii de a identifica produsele de care un utilizator este interesat, ceea ce-i permite sa-i trimită utilizatorului oferte personalizate, care să-l determine sa faca achizitia.

2. Reducere de timp si costuri

Ne place sau nu…trebuie sa recunoastem ca “roboteii” sunt mai eficienti ca oameni dintr-un simplu motiv: pot lucra non-stop, nu au nevoie de pause de somn, mancare sau odihna. In plus, algoritmii deep learning pot analiza volume mari da date si pot obtine o analiza rapida a acestora. Toate aceste lucruri se traduc intr-o reducere de costuri, dar si o reducere semnificativa de timp.

Fie ca folosim o asistenta personala ca Siri sau Alexa ori mergem cu o masina fara sofer, precum cele de la Google, deep learning a devenit parte din tehnologia pe care o utilizam in fiecare zi. Recunoasterea faciala sau vocala sunt alte doua beneficii oferite de inteligenta artificiala.

In fiecare zi, software development si inteligenta artificiala isi fac loc in diferite domenii de activitate. De la medicina la stinta, A.I. reuseste sa aduca solutii inteligente in aproape toate domeniile si business-urile existente.