Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Degivrare-incalzire-Electrica.ro - Sisteme de degivrare burlane - Solutii profesionale optime

Degivrare-incalzire-Electrica.ro - Sisteme de degivrare burlane - Solutii profesionale optime

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1544

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In prezent, metodele si sistemele de incalzire au ajuns la un nivel de evolutie care permite solutionarea problemelor care in trecut necesitau efort si timp, precum: remedierea problemelor cauzate cladirilor de caderile abundente de zapada. Drept urmare, este recomandata instalarea de sisteme de incalzire in exteriorul locuintei, mai exact sisteme de degivrare burlane si degivrare jgheaburi.

De ce sa optam pentru degivrarea burlanelor?


Functionand armonios cu sistemele complete de degivrare rampe si jgheaburi, sistemele de degivrare burlane sunt recomandate de catre firma romaneasca IOSOLI IMPEX. Toate aceste instalatii si sisteme profesionale au numaroase beneficii:

  • Sunt solutii moderne pentru mentinerea si protectia burlanelor;
  • In perioada de iarna, gheata formata in interiorul burlanelor le infunda, fapt ce impiedica apa care se topeste sa treaca liber;
  • Pe langa instalarea unui sistem de degivrare jgheaburi, specialistii va recomanda si instalarea sistemelor de degivrare burlane, pentru ca intreg procesul de evacuare a apei pluviale rezultate din topirea zapezii si ghetii sa fie evacuata cu succes;


Cum se monteaza un sistem de degivrare burlane?


Ca si in cazul celoralate sisteme de degivrare, aplicate terasamentelor si suprafetelor expuse la temperaturi scazute extreme, dar si a altor conditii meteo specifice perioadelor reci: umiditate, chiciura etc, sistemele de degivrare burlane, presupun montarea unor cabluri electrice rezistente la actiunile mecanice. Totodata, sistemul de degivrare burlane necesita existenta usor senzori receptivi la conditiile meteo mentionate mai sus, astfel incat energia electrica sa fie consumata doar cand este nevoie. Prin urmare, daca ati luat decizia sa montati un astfel de sistem, trebuie sa stiti ca prin prezenta lui este protejata intreaga instalatie de evacuare a apei.

Degivrare burlane cu IOSOLI IMPEX – Oferte promotionale


Descoperirile recente si solutiile moderne in materie de incalzire, mentinerea caldurii, precum si protectia exteriorului cladirilor reprezinta in fond imbunatatirea stilului si conditiilor de viata, tinand cont si de mediul inconjurator.

Doar prin Iosoli realizezi investii de viitor


IOSOLI IMPEX va propune solutii pentru anumite probleme care in trecut nu pareau ca au o rezolvare imediata: turturii ce se formau la stresinile caselor sau cladirilor reprezentau un niste pericole iminente pentru trecatori, mai ales in cazul cladirilor inalte. Sistemele de degivrare a burlanelor, alaturi de cele pentru jgheaburi solutioneaza optim aceste inconveniente: senzorii activeaza incalzirea acestor clabluri, topind zapada. Astfel, echipamentele se mentin curate si uscate, protejand fatadele cladirilor, acoperisurile, respectiv etajele superioare ale cladirilor (mansarda sau pod).

Cablurile folosite pentru degivrare burlane pot fi folosite si pentru degivrarea jgheaburilor, dar si in solarii, sere si pentru protectia scarilor exterioare. Rezultatele pozitive obtinute prin instalarea acestor cabluri pot fi remarcate prin proiectele mari realizate de IOSOLI IMPEX, compania avand un portofoliu important prezentat pe website. Dintre acestea, amintim: Magazinul COCOR, Ansamblul CITY GATE, Ansamblul NOVO PARK Pipera, Cladirea Unicredit Business Partner. Toate aceste proiecte includ montarea de instalatii de degivrare specifice acoperisurilor (jgheaburi si burlane) dar si degivrare rampe, mai exact caile de acces ale intrarilor acestor cladiri.

Avantajele si beneficiile instalarii unui astfel de sistem sunt multiple, iar reprezentantii companiei IOSOLI IMPEX va stau la dispozitie pentru prezentarea acestora.

Accesati website-ul:
www.degivrare-incalzire-electrica.ro

Sau telefonati la numerele: 0722507799, 0737213312.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com