Timisoara

Degivrare rampe – Iosoli Impex asigura solutii tehnice personalizate pentru probleme specifice

Degivrare rampe – Iosoli Impex asigura solutii tehnice personalizate pentru probleme specifice

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 2 ore
Vizualizari
1140

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Apar frecvent situatii in care pentru a proteja suprafetele exterioare de inghet omul cauta diverse solutii care pot preintampina sau chiar elimina problemele precum aceste sisteme de degivrare rampe care elimina complet riscurile asociate cu depunerile de gheata sau zapada care apar indeosebi in aria privata, industriala sau comerciala.

Sisteme de degivrare rampe – Caracteristici si avantaje

Sistemele de degivrare rampe reprezinta solutii permanente si complet automatizate care evita pagubele produse de elementele clasice de deszapezire (sare, nisip, plug sau alte unelte). Sunt capabile sa detecteze automat necesitatea de topire a zapezii sau a ghetii in functie de conditiile climatice. Tot in mod automat se porneste si se opreste intreg sistemul in functie de cum este nevoie.

Sistemele de degivrare rampe se prezinta sub forma unor covorase de cabluri electrice care incalzesc suprafetele vizate la o temperatura care favorizeaza topirea ghetii sau a zapezii. In acest fel masina dumneavoastra este protejata indiferent de cat de austera este vremea de afara. Exista si varianta in care sistemele de degivrare rampe se actioneaza manual dar acolo trebuie sa estimati dumneavoastra timpul necesar pentru a dezgheta in mod eficient rampele si caile de acces.

Se remarca o utilitate deosebita a unor astfel de sisteme de degivrare rampe asadar, consideram ca trebuie sa cunoasteti cateva lucruri esentiale despre acestea:

  • Iosoli Impex lucreaza cu cel mai important producator de sisteme de incalzire electrica din Germania, A. Rak Warmetechnik Gmbh ceea ce garanteaza ca produsele achizitionate sunt durabile si eficiente
  • Investitia in sisteme de degivrare rampe este una minima iar pe viitor nu mai este necesar sa realizati investitii in plus pentru ca practic nu exista costuri de intretinere
  • Sistemele de degivrare rampe au un cost redus si reprezinta cea mai economica solutie pentru eliberarea cailor de acces

Instaleaza sisteme de degivrare rampe pentru siguranta activitatilor din spatiile industriale

Iosoli Impex reprezentata de specialisti cu experienta pot sa va ofere lucrari de instalare sisteme de degivrare rampe de inalta calitate care sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Experienta, dedicatia si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile personalului.

Cu ajutorul nostru veti reusi sa beneficiati de sisteme de degivrare rampe performante si care sa va ajute sa indepliniti munca intr-un mod cat mai eficient. Pentru a comanda si beneficia de toate avantajele pe care vi le ofera astfel de sisteme de degivrare rampe trebuie doar sa accesati website-ul: degivrare-incalzire-electrica.ro si sa alegeti produsul dorit din gama de produse disponibile.

De asemenea, puteti sa ne contactati si la numarul de telefon 0722507799 si unul dintre specialistii nostri raspunde cu solutii personalizate, in conformitate cu problemele pe care doriti sa le eliminati complet. Cu ajutorul unor astfel de sisteme de degivrare rampe nu veti mai avea probleme asociate cu activitatile de curatare a zapezii si a ghetii sau sa apelati la solutii defavorabile care distrug suprafetele.

Beneficiati de cele mai performante echipamente si va asigurati cele mai bune conditii de desfasurare a activitatilor din spatiile in care acestea elimina complet riscurile asociate cu depunerile de gheata sau zapada.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389