Timisoara

Deloitte

Deloitte

Detalii firma

Adresa
Timisoara, Strada Coriolan Brediceanu, nr. 10 (City Business Center B)
Telefon
0356178000, 0212075413
Categorie
Consultanta in afaceri
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
2393

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Numele Deloitte se referă la organizația Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, în cadrul căreia fiecare firmă membră este o persoană juridică independentă. Anul trecut, Deloitte a devenit prima companie de servicii profesionale din lume după veniturile cumulate ale firmelor sale membre.

În România, serviciile sunt furnizate de către Deloitte Audit S.R.L., Deloitte Consultanță S.R.L, Deloitte Tax S.R.L și Reff & Asociații (numite împreună Deloitte România), care sunt afiliate Deloitte Central Europe Holdings Limited.

Cu peste 350 de angajati în birourile din București, Cluj și Timișoara, Deloitte România va sărbători anul viitor 20 de ani de activitate pe piața românească de consultanță. Compania furnizează servicii în următoarele domenii: audit, servicii fiscale, consultanță de management, servicii de risc corporativ și consultanță financiară. Deloitte lucrează cu multe firme de top din România, instituții publice, precum și companii în ascensiune din industrii precum energie și resurse, servicii financiare, tehnologie, media și telecomunicații, sector public.

Orar firma

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Filtre firma

Servicii financiare: Audit, Consultanta financiara, Management