Timisoara

Dentcof - Digital Smile Design

Dentcof - Digital Smile Design

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Apartine de
Clinica stomatologica Dentcof
Vizualizari
1627

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Stomatologia a evoluat foarte mult in ultimii ani iar asteptarile pacientilor sunt intr-o continua crestere. Astfel a aparut si cererea simularilor cat mai realiste pentru ca pacientii sa isi poata forma o idee cat mai exacta a ceea ce pot obtine. In vederea satisfacerii acestor cerinte s-a dezvoltat conceptul de Digital Smile Design.

Folosirea acestui concept de DSD are nenumarate beneficii. Printre aceste se numara fatul ca este facilitata comunicarea intre specialistii care colaboreaza la fiecare caz, dar si cu pacientul. Cum procesul de comunicare nu implica doar medicii specialisti, parerea pacientului este deosebit de importanta in realizarea designului noului zambet.

Toate aceste motive au dus la raspandirea rapida a conceptului de Digital Smile Design in intreaga lume. In Romania a fost adus si implementat in urma cu 2 ani de catre clinica stomatologica Dentcof din Timisoara.
Obtinerea rezultatului ideal depinde de munca in echipa si de o buna planificare a cazului. Totul se bazeaza pe analiza faciala a pacientului, atat foto cat si video, astfel relatia dintre dinti, gingii si buze este inteleasa mult mai bine.

Prin intermediul DSD-ului sunt generate rezultate estetice realiste, in armonie cu trasaturile fiecarui pacient, astfel pacientii sunt mult mai motivati.

Filtre

Tip: Tratamente