Timisoara

Deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Timisoara

Deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
RDA Top
Vizualizari
731

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Deratizare si dezinsectie in Timisoara by RDA Top

Dorim sa avem grija de ceea ce este mai important, si anume sanatatea dumneavoastra. Stim cat de important este sa traiti in pace si armonie in casa si chiar firma dumneavoastra, fara a avea grija daunatorilor. Deoarece se apropie perioada accea a anului in care daunatorii va pot da batai de cap, RDA TOP intervine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai calitative si mai putin toxice servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Deratizarea - este actiunea de combatere a rozatoarelor, ele fiind purtatoare de agenti parazitari. In prima faza, deratizarea reduce aceasta reala problema, iar in scurt timp, problema este eliminata. Evaluarea gradului de infestare se face pe baza urmelor lasate.

Dezinsectia - reprezinta procesul de combatere a insectelor parazite aflate in mediul uman. Dupa cum stim, insectele reprezinta una din cele mai raspandite surse de transmitere a unor boli. Dezinsectia se ocupa cu combaterea si eliminarea acestor daunatoare periculoase. Ea necesita un proces putin mai lung datorita gradului foarte ridicat de raspandire a insectelor, dar rezultatele vor aparea mai repede decat ati sperat.

Dezinfectie - procesul prin care sunt distruse in totalitate microorganismele patogene. Aceasta se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a unei infectii, sau a unei boli. Dezinfectia nu este una toxica, deci nu afecteaza in niciun fel organismal uman, si este de 10 ori mai eficienta decat cea facuta de dumneavoastra cu cele mai bune produse dezinfectante.

Prin urmare, aceste procese trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare persoana care isi doreste sa traiasca intr-un mediu sanatos.

Programari si informatii la 0723318626.