Timisoara

Deschidere IncubART - cel mai mare makerspace din Timisoara

Deschidere IncubART - cel mai mare makerspace din Timisoara

Detalii workshop

Social links
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
589

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 13 februarie 201912:30-14:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

După o perioadă lungă de pregătiri intense, mai sunt câteva zile până la deschiderea oficială! Notează-ți data de 13 februarie în agenda personală. Ne vedem la ora 13.00!
Unde? La sediul IncubART de pe Calea Buziașului din Timișoara. Am pregătit pentru ziua de miercuri activități de prezentare a spațiilor pe care IncubART le pune la dispoziția artiștilor și invitați speciali de elită, care susțin conceptul pe care noi l-am proiectat.

Activități:
- Prezentarea studiourilor - spații destinate celor care își doresc un spațiu propriu, pe care să îl poată personaliza după preferințe.

- Prezentarea atelierelor - spații complet utilate pentru diverse activități din industria creativă. Aici am pregătit totul pentru ca tu să îți poți începe activitatea. Ce îți oferim? Atelier cu unelte de bază, atelier prelucrare lemn, atelier prelucrare metal, atelier prelucrare ceramică, atelier prelucrare textile, cuptor ceramică, strung lemn, mașină de frezat CNC, imprimantă 3D, laser CNC, vopsitorie.

- Sala de conferințe - indiferent de tematica pe care o abordezi, fie că alegi un workshop, un training, o conferință sau doar o ședință, vei putea beneficia de o sală de conferințe multifuncțională, amenajată special pentru a se plia pe nevoile tale.

- Cowork - dacă nu ai nevoie de un spațiu exclusiv al tău și ești o persoană căreia îi place să fie înconjurată de oameni faini, care lucrează în fiecare zi la visul lor, atunci un astfel de spațiu este ideal pentru tine! Aici vei avea posibilitatea de a interacționa atât cu artiști din domeniul tău de activitate, cât și cu cei din domenii conexe. Cu siguranță ai câte ceva de învățat de la fiecare!

După efectuarea turului introductiv, invitații care sunt interesați să afle mai multe despre cum își vor putea începe activitatea în makerspace sunt încurajați să intre în legătură cu staff-ul IncubART.

Invitați speciali:
Primarul Municipiului Timișoara, Asociația TM2021, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Politehnică Timișoara.