Timisoara

Deschideți curând un salon modern de manichiuri și pedichiuri?

Deschideți curând un salon modern de manichiuri și pedichiuri?

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
Edcora
Vizualizari
309

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Dacă intenționați să deschideți un salon nou pentru manichiuri și pedichiuri înseamnă că aveți nevoie de sprijin. Competiția este foarte ridicată și clienții foarte pretențioși. Anumite produse profesionale pentru realizarea manichiurilor moderne sunt însă atât de calitative încât aceștia vor fi foarte încântați.

Everin.ro un magazin complet de produse profesionale
Produsele profesionale și semiprofesionale furnizate de către distribuitorul Everin fac parte din categoria celor mai moderne și calitative produse din domeniul Nail Art care se comercializează în acest moment la noi în țară. Este vorba despre produse fabricate de către compania Everin, cunoscută în foarte multe țări ale lumii, precum și de alte produse fabricate de brand-uri la fel de recunoscute pentru calitatea produselor fabricate.

Oferta magazinului online Everin.ro include aproape toate categoriile de produse pentru realizarea unei manichiuri profesioniste: geluri pentru construcție, oje semipermanente de toate tipurile, soluții de diferite categorii pentru pregătirea unghiilor, decoruri foarte variate și tatuaje moderne pentru unghii, geluri colorate, pensule, ustensile și accesorii, aparatură, etc.

Orice produs Everin.ro inclus în ofertă poate fi comandat atât de către firme cât și de persoane particulare care își îngrijesc singure unghiile acasă. Comenzile se pot face atât în cantități mici cât și în cantități mari. Produsele pot fi returnate, respectând condițiile impuse de companie, pe care este bine să le citiți încă de la început.

Aparatură modernă de actualitate pentru manichiuri și pedichiuri
Este important să rețineți faptul că, oferta magazinului online Everin.ro include și aparatură foarte frumoasă și modernă cu care vă puteți dota saloanele de înfrumusețare. Este vorba despre foarte multe modele de lămpi UV sau LED profesioniste. Sunt de actualitate și au un design foarte frumos care va înveseli mult salonul dumneavoastră de manichiuri și pedichiuri. Puteți usca cu ajutorul lor orice tip de produs profesional. Fixarea se va face în mod profesionist și va dura mult timp. Durata de viață a unor astfel de aparate este de aproximativ 50.000 de ore.

De asemenea, vă pot fi foarte utile și frezele electrice de actualitate, aspiratoarele pentru praf, precum și sterilizatoarele de tip pupinel sau cele de tip cuarț. În oferta magazinului online mai este inclus și un foarte eficient dezinfectant care se folosește inclusiv la sterilizarea instrumentarului chirurgical precum și la dezinfectarea cabinetelor medicale. Este bine să îl achiziționați, pentru a avea rezultate foarte bune din punct de vedere igienic.

Sunt foarte multe produse unghii pentru evenimente speciale. Puteți profita de acestea, la maxim, pentru petrecerile dedicate sfârșitului de an. Ojele semipermanente sunt foarte interesante și gelurile color, de asemenea. Decorurile de unghii sunt foarte folositoare pentru clientele care doresc manichiuri extravagante.

Indiferent dacă aveți deja contracte de colaborare încheiate cu alte companii, vă recomandăm să studiați cât mai multe oferte de produse profesionale. Clienții vor aprecia lucrurile de foarte bună calitate și produsele noi.