Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Descopera valoarea estetica si functionala a scarilor din sticla

Descopera valoarea estetica si functionala a scarilor din sticla

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
749

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Indiferent ca vorbim despre un hotel sau o pensiune, un spatiu de birouri sau rezidential, exista un element aparte care genereaza o atmosfera speciala: modul ingenios de constructie a scarilor de sticla. Atunci cand vorbim de scari din sticla efectul este multiplicat, caci, prin propriul stil, ele au scopul de a scoate din zona de „banal” orice spatiu si de a crea un mediu cu inclinatii spre creativitate, eleganta, rafinament.

Inlocuirea acelui „ceva vechi” cu „ceva nou”: aceasta este ultima tendinta din zona amenajarilor interioare, care se concentreaza pe idei moderne de inspiratie, incaperi aerisite si elemente care creeaza perceptia vizuala de marire a spatiului. Nimic nu egaleaza o amenajare care are in centru ei scari din sticla, mai ales prin efectul vizual memorabil pe care il creeaza cu atata usurinta.

Surprinde magia detaliilor


Istoria sticlei dateaza de mai bine de 3400 de ani. Sticla se caracterizeaza prin duritate mare, rezistenta mecanica si valente impresionante pe care le poate primi prin modalitatea de prelucrare. Se regaseste in topul utilizarilor arhitecturale, unde si-a castigat un loc aparte, odata cu evolutia tehnologica ce i-a transformat rezistenta intr-un grad de siguranta ridicat, de unde si existenta scarilor de sticla securizata.

Liftul „detronat” de scarile de sticla


O inventie ingenioasa si o realitate practica in ziua de astazi, lifturile amenajate modern au fost pentru multa vreme mai mult decat o modalitate de transport pe verticala, un element de arhitectura in sine, aliniat cu intreg ansamblu decorativ al unui spatiu. Scarile de sticla insa, au captat interesul constructorilor de spatii mai putin inalte, fiind un element care nu poate fi trecut cu vederea intr-o amenajare de tip modern.

Inovatie la superlativ: o gama de alegeri


Atunci cand vorbim de scari de sticla, trebuie sa tinem cont de faptul ca varietatea lor este nelimitata. Pornind de la aspectul treptelor (grosime, culoare sau forma), si pana la modalitatea lor de integrare (tipul de balustrade, varietatea elementelor de prindere, cadru, schelet), exista o diversitate de optiuni care proiecteaza imaginatia intr-o realitate. Dimensiunea estetica, deloc de neglijat, poate fi exploatata si explorata la maximum, prin tipul de sticla: colorata, sablata, clara, si nu numai.

Aspectul functional: o realitate testata


Inca sunt considerate un element de lux, datorita rezultatului surprinzator pe care il ofera prin integrarea lor in cadrul unei amenajari. Insa marele avantaj al scarilor de sticla este ca imbina, cu usurinta, aspectul de ordin estetic cu functionalitatea dovedita. Fara ca acestea sa aiba riscul de a ceda, scarile din acest tip de material sunt frecvent folosite in spatii cu circulatie ambundenta, precum: hoteluri, sau medii organizationale, cladiri cu birouri. Efectului spectaculos i se alatura calitatea si siguranta fara indoiala.

Scarile tale de sticla. Personalizeaza-le cum doresti


Atelierul de productie securitinternational.ro vine cu o oferta de nerefuzat, prin serviciile sale de fabricare a scarilor din sticla securizata si multitudinea de criterii de personalizare pe care le pun la dispozitie. Fie ca vorbim de materiale, fie de elementele de structura pe care le integreaza, atentia catre calitate si design-ul adaptat le mentine pozitia consolidata pe piata: aceea de unul dintre cei mai buni producatori.

Proiectele arhitecturale care aduc in focus scari din sticla creeaza un design care domina spatiul unde sunt amplasate. Rezultatele dovedite in domeniu securitinternational.ro se bazeaza pe un portofoliu consistent care formuleaza cartea lor de vizita. Personalizeaza-ti propriul spatiu inovativ!

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com