Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Descoperiţi împreună colecţia fascinantă de verighete de la Valmand

Descoperiţi împreună colecţia fascinantă de verighete de la Valmand

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
328

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Anul acesta poate fi cel mai bun an din viata voastră. Poate fi anul în care duceţi relaţia la un nou nivel, anul în care să vă împliniţi pe toate planurile. Dacă am reuşit să vă citim gândurile şi aveţi în plan să vă căsătoriţi în acest an, nu putem decât să vă felicităm. Este un moment de mare bucurie atunci când doi oameni îşi unesc destinele în iubire şi pornesc la drum ţinându-se strâns de mâini. Acele mâini care vor purta pentru totdeauna simbolul dragostei, verighetele. Este foarte important să nu vă grăbiţi atunci când alegeţi verighete din aur.

Acordaţi-vă timp şi căutaţi împreună modelul care să vă aducă atingere inimii. Care să vă aducă bucurie şi încredere în viitorul pe care-l aveţi în faţă. Verighetele nu sunt simple inele, verighetele pecetluiesc jurămintele voastre de dragoste şi loialitate.

De ce se poartă verigheta pe inelarul de la mâna stângă?

Conform wikipedia, creștinii poartă verigheta ca simbol al credinței, al iubirii reciproce și al armoniei. Isidor de Sevilla (cca 560-636), în celebra sa “Etymologiae”, scria că verigheta se așează pe inelarul stâng întrucât există o venă care ajunge de la inimă. Acesta a fost numită vena amoris, sau „vena iubirii”.

Cum alegeţi verighetele potrivite?

  1. Stabiliţi împreună cum doriţi să arate. Dacă doriţi un model clasic sau unul cu accente moderne. Colecţia de verighete de la Valmand poate împăca ambele preferinţe sau le poate realiza la comandă în funcţie de cerinţele pe care le aveţi.
  2. Alegeți dimensiunea potrivită. Verighetele trebuie să intre ușor pe deget, însă să nu existe spațiu între deget și inel. Dacă verighetele sunt largi, există riscul de a le pierde.
  3. Stabiliți împreună bugetul pe care-l acordați verighetelor.
  4. Alegeți metalul din care doriți să fie realizate verighetele. Puteţi opta pentru verighete din aur alb, aur galben, aur roz sau platină. Alegerea vă aparține.
  5. Verighete cu diamante sau fără? În timp ce bărbații aleg, de cele mai multe ori, verighetele simple, doamnele preferă diamantele discrete pe verighetă.
  6. Verighete aur cu gravură sau fără? Unele cupluri aleg să graveze în interiorul verighetei fie numele partenerului, fie data căsătoriei, fie un text semnificativ pentru ei sau un simbol. Voi ce fel de verighete din aur preferaţi?
  7. Verighete lucioase, mate, faţetate sau satinate? Un aspect pe care trebuie să-l luaţi în calcul încă de la început.
  8. Varianta de achiziţionare. Online sau din magazin? Dacă le achiziţionaţi online pentru a câştiga timp, asiguraţi-vă că magazinul este de încredere, că măsurile corespund şi că puteţi reveni dacă aveţi nelămuriri sau neplăceri legate de acestea.

Descoperiţi împreună colecţia de verighete de la Valmand şi alegeţi modelul pe care să-l purtaţi cu bucurie toată viaţa. Aceasta include modele clasice, dar şi modele ce implică frumuseţea naturii. Totodată, la Valmand, în calitate de producător, puteti realiza verighetele la comandă. În felul acesta, orice idee aveţi în minte se poate concretiza în verighete unice, la fel ca dragostea voastră. Iar dacă timpul nu este de partea voastră, alegeţi să comandaţi verighete aur online. Valmand livrează rapid, oriunde în ţară, aşadar, ocupaţi-vă de alte treburi importante, în timp ce Valmand vă livrează acasă, în siguranţă, verighetele comandate.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro