Timisoara

Despre vitralii sau in ce mod poate fi crescuta luminozitatea intr-o casa

Despre vitralii sau in ce mod poate fi crescuta luminozitatea intr-o casa

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
860

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

In ziua de astazi, exista numeroase variante, cunoscute sau mai putin cunoscute, costisitoare sau, din contra, extrem de accesibile, prin care pot fi reduse costurile cu energia electica folosita in decursul fiecarei luni. Printre aceste variante se numara, de exemplu, implementarea si utilizarea panourilor solare drept principala sursa de curent electric, cu care este alimentata o casa sau, de ce nu, un apartament. In plus, o varianta la fel de viabila este aceea reprezentata de vitralii, care pot lua locul ferestrelor normale, pentru a creste luminozitatea incaperilor si, implicit, pentru micsorarea costurilor cu energia electrica.

Vitraliile – obiectele decorative apreciate pentru detalii

Vitraliile sunt obiecte decorative deosebite, prin structura si prin materialele din care sunt realizate. Acestea sunt confectionate de catre persoane pricepute in acest domeniu, deoarece atentia sporita si meticulozitatea sunt doua dintre aspectele necesare pentru realizarea acestora. In plus, acestea sunt construite de asa natura incat permit razelor solare sa patrunda lin in fiecare camera. Acest fapt confera o luminozitate crescuta fiecarei incaperi care dispune de astfel de obiecte decorative. In acelasi timp, vitraliile devin o bariera utila in fata razelor UVA si a razelor UVB. In aceste conditii, efectele nocive ale acestor raze sunt impiedicate sa afecteze sanatatea celor care locuiesc in casa.

Tehnicile utilizate la confectionarea vitraliilor Vitrariile au un grad incredibil de maleabilitate, din punct de vedere al stilului, respectiv al designului, pe care maiestrii de la Securit International il pot adopta cu usurinta, pentru fiecare proiect si pentru fiecare camera. In vederea obtinerii unor vitrariile impresionante, acestia utilizeaza cel mai frecvent trei tipuri de tehnici, care sunt prezentate in randurile urmatoare.

Una dintre acestea este tehnica Tiffany, care presupune utilizarea unei folii de cupru in scopul taierii unor bucati mari de sticla colorata, care, ulterior, este imbinata pentru a obtine efectul dorit. Alta tehnica este cea a plumbului, care este similara tehnicii Tiffany, iar diferenta majora consta in materialul folosit in scopul taierii sticlei, mai rigid decat cuprul, care in acest caz este reprezentat, asa cum implica si numele tehnicii, de plumb. Tehnica vitrariilor aplicate foloseste drept suport geamul de sticla propriu-zis – bucatile de vitralii sunt lipite pe acesta cu un adeziv special, care este destinat acestei activitati.

La solicitarea clientilor, echipa Securit poate folosi una dintre cele trei tehnici mentionate in lista de mai sus. De asemenea, in functie de specificatiile proiectului, echipa Securit poate utiliza si alte tehnici de executie, care sunt mai putin cunoscute, desi sunt la fel de apreciate pentru rezultatele obtinute. Astfel, nelimitate tipuri de proiecte cu vitralii pot fi puse in practica de catre maestrii companiei.

Oferta Securit International

Firma Securit International se ocupa, inca din anul 1991, de confectionarea geamurilor si ferestrelor de toate tipurile, de la cea simpla, la cea laminata si, bineinteles, la vitralii. Asadar, Securit este echipa perfecta la care se poate apela pentru realizarea si montarea de vitralii intr-o casa. Sediul firmei se gaseste in sectorul 2 al municipiului Bucuresti, pe Strada Agricultori, nr. 113, iar mai multe informatii despre aceasta pot fi citite pe website-ul securitinternational.ro sau pot fi obtinute la numarul de telefon 0213213176, al departamentului comercial.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389