Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Despre „Prietenii imaginari“ cu Adriana Babeti, Robert Şerban şi Nadine Vladescu

Despre „Prietenii imaginari“ cu Adriana Babeţi, Robert Şerban şi Nadine Vlădescu

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1038

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 10 martie 201618:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vă aşteptăm joi, 10 martie, ora 18.00, la Libraria Esotera (str.Lucian Blaga nr.10), pentru o întâlnire cu Adriana Babeti, Robert Serban şi Nadine Vladescu despre volumul colectiv „Prietenii noştri imaginari“, apărut la Editura Humanitas.

„De ce oare ne gândim automat la copilărie când vine vorba de prieteni imaginari? Pentru că ne despărţim inevitabil, ca adulţi, de naivitate, de puritate, de frecventarea liberă a închipuirii? Chiar toţi? Până şi scriitorii?
Textele adunate aici de Nadine Vlădescu dau un răspuns mozaicat, semnat de treisprezece autori. Plus unul pe care însă n-o să-l găsiţi în sumar: întâmplarea. Doar geniul ei jucăuş, inventiv şi reparator poate face un întreg, parcă preexistent, dintr-un simplu Cuprins.
Ce veţi afla din această nouă carte scrisă la mai multe mâini? Că poţi să te întrebi şi la 91 de ani dacă nu cumva eşti cealaltă, «imaginara»; că un copil poate trăi câteva zile în lumea proprie, dar poate şi rămâne acolo pentru totdeauna; că unii părinţi chiar îi văd pe prietenii închipuiţi ai copilului lor; că poţi fi certat de dublul tău ideal şi multe altele.
Dacă citiţi, o să recăpătaţi pentru o vreme încântătoarea oglindă fermecată în care lucrurile se vedeau nu aşa cum sunt, ci cum ar trebui să fie. Şi o să vă gândiţi, vrând-nevrând, că gustul acesta al ireparabilului, pe care ni-l dă viaţa, e totuşi înţelept şi subtil. “ – Tania Radu

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro