Timisoara

Detalii despre inmormantari perfecte

Detalii despre inmormantari perfecte

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
518

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Inmormantarile nu pot fi frumoase, dar pot fi perfecte. Decesul oricarei persoane este o sursa de suferinta pentru cineva. Pe pamant, oamenii sunt legati unii de altii prin sange, prin iubire, prin prietenie, iar cand omul din dreapta sau din stanga piere, locul sau ramane gol.

Omul frumos traieste insa cu bucurie fiecare clipa a vietii sale si lasa in urma sa amintiri de tradafir si fapte frumoase, de aceea apartinatorii varsa lacrimi la disparitia lui de pe pamant. Cei care raman il plang din inima si doresc sa ii organizeze inmormantarea aceea perfecta, despre care vezi detalii.

Inmormantarea perfecta exista, insa nu poate fi organizata de catre oricine. Toate etapele sunt excelent gandite, calculate in asa fel, incat sa se sincronizeze intre ele, produsele necesare pregatirii decedatului trebuie sa fie la indemana si mai ales sa nu lipseasca priceperea si sangele rece.

Toate caracteristicile unei inmormantari decente duc catre site-ul firmelor de pompe funebre de top cu vechime pe piata acestor servicii. Organizarea inmormantarii se desfasoara pe mai multe planuri distincte, incat se impune implicarea multor persoane ca totul sa fie gata la timp. Uneori trebuie sa se respecte o anumita ordine a rezolvarii etapelor. De pilda, nu se poate face imbalsamarea, pana la eliberarea certificatului de deces, chiar daca nu mai este nici un dubiu ca decesul a survenit.

Planurile diferite ale organizarii inmormantarii se concretizeaza in:

  1. Intocmirea completa a dosarului necesar inhumarii. Aceasta etapa implica multa responsabilitate, fiindca in lipsa unui documente, ceremonia va fi amanata. De asemenea, multe dintre acte sunt necesare pentru primirea ajutorului de inmormantare, la succesiune.
  2. Imaginea decedatului in sicriu. Ea se realizeaza cu ajutorul unor servicii specifice, dar si cu ajutorul unor produse. Stiinta a evoluat foarte mult. Astazi, aspectul decedatului poate fi infrumusetat cu tehnici si produse speciale, menite sa ii redea imaginea din timpul vietii cu care s-au obisnuit toti cei care il cunosc.
  3. Manipularea si transportul de cate ori este necesar. Trupul neinsufletit trebuie sa fie intors, ridicat, mutat de colo acolo pana se ajunge la imaginea aceea a lui in sicriu. Un corp neinsufletit este de doua ori mai greu decat unul viu, fiindca primul este complet inert, rigid.
  4. Coroanele si aranjamentele funerare si modul in care sunt gestionate. Florile care sunt aduse nu se pun peste decedat in sicriu, ci intr-un vas special, in capela sau pe holul acesteia. Apartinatorii trebuie sa stabileasca regulile in mod elegant, fiindca ei sunt „gazdele”. Ei pot ruga participantii la ceremonie sa nu claxoneze la scoaterea mortului din casa sau din capela si cand se pleaca in coloana spre cimitir, sa nu deranjeze vecinii si sa nu amplifice durerea familiei.
  5. Mancarea si desertul specific care sunt oferite participantilor la ceremonie, fie sub forma unor pachetele, fie la masa organizata acasa sau la restaurant.
  6. Amenajarea mormantului sau a cavoului.

Aparent aceste planuri sunt distincte, dar ele se interconditioneaza si impreuna fac posibila inmormantarea. Firma de pompe funebre are suficient personal sa duca la indeplinire sarcinile din fiecare plan in parte. In toate pachetele funerare oferite de firma Funerare.ro sunt incluse certificatele constatatoare de deces si cum nu se mai pierde timp pentru procurarea lor, se poate face fara grija si imbalsamarea.

Lucrurile se leaga si o disfunctie in unul dintre planuri genereaza alte neconcordante la nivelul evenimentului luat ca intreg. Apartinatorii sunt cei care aleg pachetul funerar pe care il considera potrivit celui drag sau alcatuiesc ei un program personalizat, combinand produsele si serviciilor de pe site care sunt prezentate detaliat, fiind insotite de preturile lor.

Perfectiunea organizarii site-ului demonstreaza faptul ca si inmormantarea va fi perfecta. Exista categorii distincte pentru produse, pentru servicii, pentru pachetele funerare si pentru configurarea meniului participantilor la inmormantare.

Coroanele sunt din flori naturale, in forma de lacrima (aceste modele sunt la moda) si in forma de inima. Ele sunt lucrate din trandafiri rosii sau albi si crizanteme.

Zecile de modele de sicrie sunt expuse la vedere. Unele sunt mai deschise la culoare, altele mai inchise, unele sunt din lemn de esenta tare, altele din lemn de esenta moale. Sicriele de lux sunt adevarate capodopere si se disting de celelalte prin rafinament. Materialul cu care este captusita o asemenea casa de veci de calitate premium este de o finete nemaivazuta. Imaginea decedatului este pusa in valoare si de aspectul sicriului.

In pachetul Gold, decedatului i se pun in sicriu: toiag si cruce de ceara si o iconita. Din moment ce oamenii de stiinta au muncit din greu sa descopere tehnici care fac mortii sa fie frumosi, sa para ca zambesc in somn, apartinatorii ar trebui sa le ofere sansa de a fi frumosi la ultima intalnire cu familia si cunoscutii. Ultima impresie conteaza mai mult decat pretul.

De asemenea, pachetul de lux include toate obiectele care sustin traditiile si fac posibila indeplinirea ritualului: doliul de pus la usa si in piept, cosurile cu coliva si sticlele cu vin si ulei. Mancarea se alege printr-o aplicatie inteligenta care permite indicarea numarului de portii pentru fiecare preparat in parte. Lista bunatatilor este lunga si contine: sarmale de post, snitele de soia, peste, salate, preparate din pui si din porc, preparate la gratar, deserturi, preparate speciale si bauturi.

Inmormantarea perfecta le ofera apartinatorilor linistea de care au nevoie, acea liniste generata de constatarea ca s-a facut tot ce trebuia facut. Omul de la dreapta sau de la stanga trebuie sa fie ridicat din locul in care a cazut si tratat cu iubire si respect.

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)