Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Devino un expert în protecția muncii cu Aprendis

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
277

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sănătatea și securitatea în muncă este un domeniu obligatoriu pentru orice societate activă, ceea ce înseamnă că profesia de inspector SSM este una foarte căutată. Verificarea gradului în care normele legale de siguranță sunt respectate, dezvoltarea unor planuri de remediere a erorilor depistate sau instruirea angajaților sunt doar câteva dintre responsabilitățile care îi revin acestuia pentru a asigura un cadru de lucru optim. Dacă îți dorești să îți conturezi o carieră în acest domeniu, urmează un curs de inspector sanatate si securitate in munca oferit de Aprendis!

Care sunt principalele subiecte abordate în cadrul unui curs de inspector SSM?


Odată cu finalizarea acestui curs vei deprinde toate cunoștințele teoretice privind securitatea și sănătatea în muncă, dar și abilități practice de aplicare corectă a noțiunilor de bază în activitatea de protecție a muncii. Mai precis, vei obține toate informațiile de care ai nevoie pentru a ști să identifici corect riscurile SSM și să dezvolți programe de remediere a acestora; să desfășori sesiuni de instruire a personalului; să stabilești mijloacele materiale și tehnice necesare securității și sănătății în muncă; să monitorizezi activitățile de evacuare și intervenție în cazul unor situații de urgență și să te asiguri că toate normele legale sunt respectate în așa fel încât rata de accidentare sau de îmbolnăvire profesională să fie redusă la minim.

Ce beneficii îți aduce absolvirea unui astfel de curs?


Acest curs este pasul de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta cariera și a fi la curent cu toate modificările practice și legislative care s-au efectuat în ultimul timp. Pentru că sesiunile de calificare desfășurate la Aprendis îți oferă șansa să îmbini teoria și practica alături de traineri cu vastă experiență în domeniu, vei obține pregătirea necesară pentru a deveni un expert în domeniu. Fiecare informație este însoțită de o exemplificare practică în așa fel încât să îți fie mult mai ușor să înțelegi legislația și să te asiguri de respectarea acesteia. Mai mult decât atât, la finalul celor patru săptămâni, ți se va oferi un certificat de absolvire care este recunoscut atât la nivel național cât și european. Asta înseamnă că obții un avantaj real la angajare și ai șansa să ocupi postul dorit mult mai repede și ușor decât alți candidați.

Cum se desfășoară și cât costă cursul Aprendis?


Timp de patru săptămâni, în fiecare weekend, între orele 10:00 și 14:00, vor avea loc întâlniri online cu trainerii, în cadrul cărora îți vor fi prezentate informațiile esențiale și exemplele practice de care ai nevoie pentru a înțelege mai bine cadrul profesional și veți lucra la proiectul final. După expirarea acestei perioade va avea loc examenul de absolvire care constă în predarea acestui proiect și susținerea unui test grilă. Costul pe care va trebui să îl achiți dacă vrei să urmezi acest curs este de 1.100 de lei și există posibilitatea de plată în două rate egale. Această sumă acoperă, pe lângă accesul propriu zis la ore și suport de curs, o asigurare cu privire la menținerea legăturii dintre cursant și formator, taxa de examinare, dar și eliberarea certificatului de absolvire.

Înscrie-te chiar acum pe site la următoarea grupă pentru cursul de formator


Dacă îți dorești să faci parte din următoarea grupă de curs, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere disponibil pe site. Imediat ce ai transmis solicitarea, vei fi contactat de un membru al echipei care îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie înainte de a începe orele. Locurile sunt limitate însă și se ocupă în ordinea înscrierilor, așa că grăbește-te și pregătește-te pentru o carieră de succes alături de Aprendis!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro