Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Dezinsectie in Timisoara

Dezinsectie in Timiosara

Detalii anunt

Telefon
0723318626
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1130

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Dezinsectie in Timisoara


A venit sezonul cald si au revenit si insectele, care de multe ori ne fac confortul personal un calvar. Majoritatea apelam de diverse metode personale sa scapam de insecte, dar in cele din urma apelam la o firma autorizata de dezinsectie.

Iar din acest moment intervine cu promtitudine firma de dezinsectie din Timisoara, care ofera servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, utilizand solutii care nu afecteaza sanatatea umana si nici animalele de casa. Firma se adreseaza atat persoanelor fizice, firmelor si asociatilor de locatari.

Preturile sunt personalizate in functie de suprafata si infestarea locatiei, iar o cotatie de pret se poate oferi dupa o deplasare la fata locului. Interventiile se pot face sub forma de comanda sau pe interventie individuala.

Anunt Basic Casa funerara in Timisoara

Casa Funerara Nicomar din Timisoara pune la dispozitia famililor indurerate casa funerara pentru priveghi. Pierderea unei persoane iubite prezinta o schimbare brusca in viata, care nu va mai fi la fel de-acum inainte.