Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Dezvoltare de competente antreprenoriale la UPT

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Vizualizari
781

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dezvoltare de competențe antreprenoriale la UPT: Project Management Challenge – Life. Reloaded

În perioada 24-25 aprilie 2015 va avea loc cel de-al doilea modul de competențe antreprenoriale intitulat „Project Management Challenge – Life. Reloaded", susținut de Marius Foica – Senior Project Manager în cadrul firmei Atos IT Solutions and Services.
Proiectul vine ca urmare a solicitărilor mediului de afaceri care doreşte o pregătire a studenţilor în aptitudinile de tip soft-skills. Astfel, activitatea se adresează tuturor studenţilor Universitatea Politehnica Timișoara care doresc să îşi dezvolte abilitățile de comunicare, influențare, negociere, delegare şi leadership. Cu ajutorul modulului, participanţii se vor familiariza cu conceptele de bază în managementul proiectelor, îşi vor antrena gândirea analitică prin punerea în practică a teoriei, vor învăţa ce înseamnă coordonarea stagiilor unui proiect şi multe altele. Acest modul de instruire, pentru care sunt disponibile 35 de locuri, face parte dintr-o serie de 5 module dezvoltate şi susţinute de către experţi din mediul economic.
Prezenta acțiune este organizată prin proiectul POSDRU/156/1.2/G/136302, Orientarea programelor de studii pe realitatea economică regională, validarea acestora de către actorii economici şi dinamizarea relaţiei în tripleta universitate-student-companii, pentru un învăţământ superior tehnic performant – OVDIP. Obiectivul general al proiectului vizează adaptarea curriculei pentru a creşte relevanţa pe piaţa muncii, printr-o cooperare activă cu angajatorii.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii