Timisoara

Dieta noua - un nou stil de viata

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 luni si 5 zile
Vizualizari
1093

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dieta noua - un nou stil de viata
Da, nu sunt adepta dietelor pentru că știu că ele nu funcționează! Dacă dietele de slăbit și pastilele pentru slăbit ar funcționa, noi toți am fi perfecți, exact așa cum ne dorim. Se întâmplă asta? Nici poveste să fie așa! Și totuși, suntem într-o permanentă căutare de diete minune, care să ne facă să aratăm așa cum visăm. Pacieții pe care reușesc să-i conving că, dieta pe care o vor adopta pentru slăbit este dieta de viață lungă, aceștia sunt cei care reușesc să-și atingă obiectivele cu succes.

Este anormal ca un efort pe termen scurt să producă efecte de durată pe termen lung! Nu ai cum să crezi asta, știi bine și tu și eu că nu merge…

De aceea, nici măcar nu are rost să încep a vorbi despre psihologia eșecului în dietele găsite pe internet sau auzite de la “prieteni". Iată, aceasta este una dintre cele mai periculoase capcane în care poți cădea, atunci când cauți soluții pentru a fi mai bine, la întâmplare.

Dacă în dex-ul explicativ al limbii române dieta este un regim alimentar special recomandat de medic în scop terapeutic sau pentru menținerea sănătății, după dicționarul Cambridge și Oxford - Diet = The kinds of food that a person, animal, or community habitually eats” - adică, într-o traducere aproximativă "tipurile de hrană pe care un om, animal sau comunitate le consumă în mod obișnuit.

Dacă nu faci acele schimbări în dieta ta permanent, pe care să le integrezi mai apoi în stilul tău de viață, nu ai nici o șansă șă-ți atingi potențialul sau să-ți împlinești visul. Un stil de viață nou, cu o dietă în control te poate ajuta:

- să îți resetezi convingerile în materie de hrană;
- sa înțelegi psihologia din spatele dialogului, dialog dintre nevoia de dulce și dorința de a te stăpâni;

  • să instalezi obiceiuri de lifestyle noi, pe care înainte le făceai doar sporadic (de exemplu, sa bei zilnic smoothie verde cu spanac, apio, kale si alte crudități sau, la fiecare masă să ai și o salată de crudități);
  • să te bucuri de mâncare simplă și să poți controla porția de hrană, cu eleganță.
"Nu te apuca de o dietă dacă nu ești dispus să o ții pentru tot restul vieții tale!”

Autor