Timisoara

Diferiti, dar profesionisti valorosi

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
618

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Diferiți, dar profesioniști valoroși

Fundația ”Pentru Voi”, cu experiență de peste 18 ani în domeniul dizabilității intelectuale și cu o experiență de 8 ani în economia socială, a devenit beneficiara unui proiect din cadrul Programului Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007 – 2013 „Investeşte în Oameni!”. Este vorba despre crearea unei întreprinderi sociale de tip ”Unitate protejată”: ”Pentru Voi Advertising”. Ea se construiește la Săcălaz, județul Timiș, proiectul fiind destinat exclusiv mediului rural. Aici vor munci 13 persoane dintre care 9 provin din grupuri vulnerabile (5 persoane cu dizabilități intelectuale și 4 femei aflate în risc de marginalizare socială).
Proiectul nostru își propune să dezvolte activități generatoare de profit prin punerea în evidență a abilităților și cunoștințelor antreprenoriale ale echipei de management, ce se va ocupa de noua unitate protejată.
Conceptele de ”economie socială” și de ”parteneriat economic” în acest domeniu vor fi promovate în regiunea de vest a țării prin 4 seminarii de informare.
De asemenea, acest tip de activități consolidează stima de sine, în acest caz vorbim despre cele 9 persoane, din grupuri vulnerabile.
Activitățile proiectului ”Diferiți, dar profesioniști valoroși” vor mai cuprinde campanii de promovare în Timișoara, Arad, Reșița și Deva, pentru a face cunoscute conceptele amintite anterior. De asemenea, în cadrul unității protejate ”Pentru Voi Advertising”, în care se vor produce materiale specifice activităților de marketing, vom crea și concepte de promovare individuală.
Rezultatele proiectului vor fi comunicate ritmic, așa cu cere legislația.
În speranța că eforturile noastre pentru susținerea persoanelor cu dizabilități intelectuale vor atrage atenția publicului, ne bucurăm de parteneriatul media pe care, cu generozitate, îl promovați în relație cu Fundația ”Pentru Voi”, și ne bucurăm, de asemenea, că politica editorială a organizațiilor pe care le reprezentați permite spații, astfel încât inițiative de acest fel să fie promovate.