Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

”Din Banat la noi acasă”

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
736

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș a lansat în mediul online un concurs de interpretare vocală intitulat ”Din Banat la noi acasă” și adresat, pe secțiuni, tinerilor cu vârste între 9 – 14 ani și celor cu vârste între 15 – 25 de ani, provenind din Banatul istoric care, într-o ”geografie” simbolic mai permisivă, cuprinde județele: Timiș, Caraș – Severin, Arad, Mehedinți, Hunedoara, zona Voievodinei (Serbia) și o parte din Ungaria (Comitatul Csongrád).

Scopul competiției este atragerea tinerilor spre valorile culturii tradiționale prin promovarea artiștilor aflați la începutul carierei. Chiar dacă fizic suntem separați din cauza pandemiei COVID 19 putem fi împreună prin intermediul artei și al tehnologiei.

Pentru a participa la concurs, tinerii vor realiza o înregistrare de maximum 5 minute în care vor interpreta live o doină sau un joc. Este recomandat ca interpretarea să fie în costum popular din zona Banatului. Juriul îi are în componență pe Liliana Laichici, Adrian Scorobete, Sebastian Roșca, Remus Vălungan și Iosif Kalmar. Filmările vor fi trimise până în data de 27 aprilie 2020 direct pe pagina FB a Ansambului Profesionist Banatul (.

În data de 30 aprilie 2020 vor fi anunțați câștigătorii.

Premiul concursului „Din Banat la noi acasă“ constă în realizarea unei piese și imprimarea ei împreună cu Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul și invitația de a participa într-un spectacol al Ansamblului Profesionist Banatul.

Manager: prof. Liliana Laichici

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii