Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Disney - Magical Music from the Movies

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
911

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 7 noiembrie 201619:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Paula Seling, Florin Ristei, Dalma Kovacs dau viață filmelor Disney
În premiera show-ului original „Magical Music from the Movies”,
din seria DISNEY IN CONCERT

După sute de reprezentații de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY IN CONCERT, ajunge în premieră și în România, într-un turneu național cu reprezentații în 5 orașe.

Paula Seling, Florin Ristei și Dalma Kovacs, acompaniați de Camerata Regală, vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney, multe dintre ele câștigătoare ale premiilor Oscar la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”. Acordurile încântătoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Pirații din Caraibe” sau „Cocoșatul de la Notre-Dame”. Spectatorii vor trăi o experiență Disney completă, toate aceste capodopere muzicale interpretate live fiind însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney.


PROGRAM
Act 1
Disney Classics Overture
The Little Mermaid Suite
I See The Light - din Tangled
Tale As Old As Time Suite - from Beauty and the Beast
I Wan’na Be Like You - from The Jungle Book
Mary Poppins Medley


Act 2
Hunchback of Notre Dame Suite
“Let It Go” - from Disney’s Frozen
Aladdin Medley
Pirates of the Caribbean
The Lion King Song Suite
“It’s a Small World”„Magical Music from the Movies” – DISNEY IN CONCERT reprezintă o reîntâlnire cu cele mai îndrăgite personaje Disney de-a lungul unei experiențe muzicale unice, care nu trebuie ratată!

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara