Timisoara

Donare de sânge - Implică-te şi schimbă destine

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1285

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 15 februarie 202108:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Donare de sânge - Implică-te şi schimbă destine

In 2021, Academia Mamicilor din Timisoara continuă proiectul „Implică-te şi schimbă destine - donează sânge”.

Împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, vă chemăm să donați sânge pentru copiii internaţi la Secţia de Hemato-Oncologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Campania este programată: în data de 15 Februarie 2021, între orele 08.30 - 13.00, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara Pentru a nu se aștepta mult, a cunoaşte ce condiții trebuie să îndeplinescă donatorii şi care sunt criteriile de excludere, vă rugăm să completați formularul de înscriere din aplicația DONORIUM. Dacă nu reușiți să vă programa-ți prin aplicația DONORIUM puteți merge direct la centrul de transfuzii, iar voluntarii AMT vă vor îndruma mai departe.

IMPORTANT persoanele care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 pot dona sânge la 6 luni după vindecare, iar persoanele care s-au vaccinat pentru virusul SARS-CoV-2 pot dona sânge după 7 zile de la dată vaccinării.

La sediul Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Timișoara vă rugăm să urmăriţi roll-up-ul cu sigla Academiei Mămicilor din Timişoara (AMT). În zona respectivă veţi fi așteptați de voluntarii AMT cu zâmbete şi multe mulţumiri. Împreună putem aduce speranţă şi schimba destine!