Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro

Doresc să cumpăr o mașină de ocazie, la un preț corect. Cum verific unde a mai circulat în străinătate?

Doresc să cumpăr o mașină de ocazie, la un preț corect. Cum verific unde a mai circulat în străinătate?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Apartine de
Webco Media
Vizualizari
876

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Înainte de a cumpăra o mașină de ocazie, verificați cu atenție toate informațiile din istoricul acesteia. Prețul poate fi unul corect sau chiar mai mic decât media pentru un autovehicul din gama celui pe care îl doriți, dar este indicat să vă informați foarte temeinic înainte de a face achiziția. Una dintre numeroasele întrebări la care dorim un răspuns verificat este în ce alte țări străine a mai circulat mașina second hand înainte a fi fost înmatriculată în România – dacă este cazul, desigur?

În general, informațiile acestea sunt furnizate corect de către vânzător sau dealerul auto. În unele situații, dacă autoturismul a fost anterior înmatriculat în Statele Unite ale Americii, s-ar putea încerca ascunderea acestei informații, în situația în care mașina a fost implicată în accidente sau în alte evenimente rutiere. Aceasta pentru că este mai dificil de verificat înmatriculările autovehiculelor pe continentul american. Pentru a fi liniștit cu privire la istoricul mașinii, comandați online un raport VIN de pe verificareavin.ro, iar în cazul în care a fost înmatriculată în SUA veți primi un raport adițional cu un istoric exclusiv pentru această țară.

Acest lucru este posibil prin interogarea online a sistemului național de informații privind titlul autovehiculelor (NMVTIS), o rețea electronică ce cuprinde date despre mașinile înregistrate în Statele Unite. Toate statele, companiile de asigurări, depozitele de fier vechi și punctele de recuperare sunt silite prin legea federală să transmită informații către NMVTIS.

În ceea ce privește alte țări europene, raportul VIN va cuprinde referințe privind înmatriculările adecvate, dacă este cazul pentru autovehicululul pe care doriți să-l cumpărați.

Cel mai important lucru este să fiți vigilent, să nu achizionați mașina de ocazie înainte de a verifica singur printr-un raport al istoricului generat pe baza seriei unice de șasiu atât înmatriculările anterioare, cât și kilometrajul real, reviziile și reparațiile efectuate sau chiar dacă este un autoturism furat. Gândiți-vă la cumpărarea mașinii ca la o investiție, deci procedați cu atenție și verificați foarte amănunțit datele furnizate de către dealerul auto sau de către vânzătorul persoană fizică.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro