Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Doua infrangeri pe teren propriu in doar cateva zile pentru CSU Politehnica

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
809

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

CSU Poli nu se regăseşte şi este departe de ambiţiile declarate la începutul campionatului. Handbaliştii alb-violeţi au pierdut la finele săptămânii trecute contra formaţiei din Bacău la patru goluri diferenţă, iar marţi seara au cedat din nou, tot împotriva unei formaţii din regiunea istorică a Moldovei, Bucovina Suceava. De această dată, la două puncte. Ambele partide au avut ceva în comun, prime minute foarte echilibrate, dar jocul din partea a doua a făcut diferenţa pentru oaspeţi.
CSU Suceava a câştigat şi ea la Timişoara, după ce vineri o făcuse şi HC Odorhei. Elevii lui Răzvan Bernicu demonstrează astfel că traversează o perioadă fastă, având în acest moment 8 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.
După calificarea în semifinalele Cupei Challenge, acolo unde are, la prima vedere, o misiune facilă, CSU Suceava s-a deplasat la Timişoara. Meciul de pe Bega a avut două reprize total diferite, deoarece în prima s-a mers cap la cap 25 de minute, iar în cea de a doua Suceava a dominat copios.
Vineri, o altă echipă ce a jucat în Europa, Odorhei, s-a impus cu 26-22. Timişoara rămâne pe locul 7 în clasament, cu şanse minime d ea prind ecupele europene, obiectivul stabilit la debutul competiţiei.

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro