Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Doua victorii si un esec pentru echipele timisorene de baschet

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
706

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

BC Timișoara și BCM Tymes au obținut succese importante în prima ligă de baschet, în timp ce BC Timba a înregistrat un eșec scontat în fața Asesoft Ploiești. „Leii din Banat” s-au impus după un meci spectaculos cu 87-81 în fața formației Gaz Metan mediaș și a urcat pe locul 3, în clasament. Fetele de la Tymes au câștigat la Galați cu 67-51 și și-a asigurat cel puțin locul 8, deci calificare în play-off.
Din păcate vestea tristă a week-end-ului sportiv a fost produsă de CH Poli. Deși au câștigat la malul mării, învingând la două goluri Constanța în turul sferturilor Cupei României la handbal masculin, pe teren propriu, trupa pregătită de Constantin Ștefan a pierdut la 3 goluri diferență, deși a condus chiar și cu 5 goluri, fiind astfel eliminată.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii