Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Dozatorul de apă cu pedale, ideal pentru un flux mare de utilizatori!

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
604

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci când vine vorba de asigurarea unui acces ușor și rapid la apă potabilă, în special în locuri cu un flux constant de utilizatori, precum birouri sau spații publice, un dozator de apă eficient devine esențial. În acest articol, ne concentrăm pe dozatorul de apă cu pedale, o soluție practică și igienică pentru satisfacerea necesităților de hidratare în astfel de medii aglomerate.

Un furnizor profesionist de soluții pentru hidratare


Un furnizor profesionist în domeniul hidratării https://h2on.ro/dozator-apa-bidon-19l/ înțelege nevoile variate ale clienților săi, atât persoane fizice, cât și juridice. Acesta pune la dispoziție o gamă diversă de dozatoare, adaptate diferitelor cerințe și contexte.

Ofertă variată de modele de dozator de apă


Fiecare locație și fiecare tip de utilizator necesită o soluție de hidratare personalizată. De la dozatoarele simple la cele cu tehnologie avansată, există opțiuni pentru toate preferințele și necesitățile. Totuși, pentru locațiile cu un volum mare de utilizatori, cum ar fi birourile cu sute de angajați sau ghișeele, cabinetele medicale etc., dozatoarele cu pedale devin o alegere ideală.

Dozatorul cu pedale: soluția pentru locațiile cu volum mare de utilizatori


Dozatorul de apă cu pedale, cunoscut și sub numele de dozator cu distribuție alternativă, este ideal pentru locațiile aglomerate, unde accesul rapid la apă potabilă și igiena maximă sunt cruciale.

Caracteristici și beneficii


Acest tip de dozator este echipat cu pedale pentru apă caldă și apă rece, oferind o experiență hands-free, care este esențială pentru menținerea igienei. Utilizatorii pot activa dozatorul fără a fi nevoie să atingă suprafețele cu mâna, minimizând astfel riscul de contaminare.

Specificații tehnice


Pentru a exemplifica, să analizăm specificațiile tehnice ale modelului Oasis SKYE Foot Switch Retrofit:

 • Utilizare hands-free (pedale pentru apă caldă și apă rece)
 • Dimensiuni: 100 x 33 x 33 cm
 • Greutate: 14.7 kg
 • Rezervor de apă rece: 2.2 litri
 • Rezervor de apă caldă: 1.5 litri
 • Consum de energie: 600 W
 • Curent total: 2.4 A
 • Rezervor demontabil
 • Sondă de răcire inside-out
 • Dispenser de cupă opțional
 • Rezervor fierbinte HXTA.

Cât despre bidonul cu care pot fi echipate aceste dozatoare, recomandarea noastră sunt modelele de 11L sau 19L de la brandul menționat anterior, cu o apă microbiologic pură, premiată inclusiv la nivel internațional.

Rentabilitatea și durabilitatea investiției


Investiția într-un dozator de apă cu pedale se va dovedi rentabilă pe termen mediu și lung pentru orice unitate în care este instalat. Prețul accesibil și durabilitatea acestui tip de echipament fac din el o alegere inteligentă pentru companii și instituții care doresc să ofere un acces convenabil și igienic la apă potabilă.

O soluție igienică, pentru sănătatea utilizatorilor


Un aspect crucial al utilizării dozatoarelor cu pedale este promovarea sănătății și igienei utilizatorilor. Acest tip de echipament reduce riscul de contaminare și asigură un flux constant de apă proaspătă și potabilă, ceea ce este esențial pentru bunăstarea și productivitatea utilizatorilor.

În concluzie, dozatoarele cu pedale reprezintă o soluție practică și igienică pentru locațiile cu un flux mare de utilizatori. Cu caracteristici hands-free și specificații tehnice adaptate nevoilor diverse, aceste dozatoare sunt investiții valoroase pentru orice unitate care pune accent pe sănătatea și confortul utilizatorilor săi.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/