Timisoara

Drum bun, Cosmin Lungu!

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
1592

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cosmin Lungu s-a nascut la 24 ianuarie 1977, la Arad . A urmat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad si a absolvit un masterat in Comunicare Vizuala la Universitatea de Vest din Timisoara. A lucrat ca jurnalist in cadrul unor institutii de presa precum Radio Timisoara, Ziua de Vest, Focus Vest. In perioada 2006-2008 a ocupat functia de manager al librariilor Carturesti din Timisoara , iar din 2008 a fost PR & events manager la Carturesti Timisoara.

Printre premiile si distinctiile care i-au fost acordate se numara: Premiul pentru Excelenta Culturala oferit de Austrian Airlines (2009), locul II la concursul de jurnalism "Germania mea", organizat de Deutsche Welle si Ambasada Germaniei la Bucuresti (2007), nominalizare la sectiunea Jurnalism Cultural in cadrul Galei Premiilor Clubului Roman de Presa (2007).

Pierderea e enorma. Ideile fermecatoare si originale, sensibilitatea cu totul iesita din comun, bucuria de a trai creand frumosul, gratia prieteniei intelese in sensul ei profund – iata ce ne va lipsi prin plecarea lui Cosmin. Ramanem insa atat de bogati in amintiri dragi incat uitam sa ii numaram viata in ani (mult prea putini), numarand-o, in schimb, in nenumaratele bucurii pe care le-a adus in vietile celor din jur. Cei care am avut privilegiul de a-l cunoaste ramanem nespus de tristi, dar cu sufletele imbogatite de trecerea lui prin vietile noastre.

Funeraliile vor avea lor miercuri, 20 ianuarie 2010, de la ora 14:30, la Biserica Catolica din Ortisoara, jud. Timis.

Te avem mereu in suflet, Cosmin. Drum bun!