Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

DS Mobile

DS Mobile

Detalii magazin gsm

Adresa
Timisoara, Calea Sever Bocu, nr. 2
Telefon
0734588883
Social links
Categorie
Magazine Gsm
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
3028

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin gsm

DS Mobile Timisoara

Suntem o companie cu standarde ridicate, caracterizata prin responsabilitate, consecventa, stabilitate si continua dezvoltare, ce activeaza in domeniul tehnologiei telefoniei mobile, oferind servicii performante atat pentru piata service-urilor Gsm, cat si persoanelor fizice.

Apreciem munca in echipa si pretuim in acelasi timp contributia fiecaruia in parte. Ne place sa respectam persoanele din jurul nostru si nu ne sperie efortul sustinut. Promovam si sustinem dezvoltarea personala.

Dorim sa fim cei mai buni in domeniul nostru si ne tratam cu profesionalism si corectititudine partenerii de afaceri. Ne dezvoltam in pas cu cerintele actuale, investim in tehnologii noi si suntem mereu promotori ai unor solutii inovatoare si de inalta calitate pentru clientii nostrii.

Orar magazin gsm

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 19:00

Filtre magazin gsm

Program extra: Sambata
Zone din Timisoara: Tipografilor

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro