Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Duel Poli - Dinamo pe semicerc

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 10 ani si 6 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
813

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

CH Poli ţinteşte toate cele trei puncte în înfruntarea de astăzi cu Dinamo, ca să se menţină în lupta pentru playoff-ul Ligii Naţionale de handbal masculin. Un succes timişorean în meciul programat de la ora 18,00, la sala C. Jude, ar aduce-o pe Poli la egalitate de puncte cu Dinamo.
Antrenorul violeţilor, Constantin Ştefan, fost la Dinamo, cheamă suporterii la sală pentru sărbătorea de 93 de ani a lui Poli, care este chiar astăzi, în ziua meciului.
”E un meci foarte important pentru noi, atât din prisma clasamentului, cât și a evenimentului care este pe 4 decembrie, 93 de ani de la înființarea clubului Politehnica. Sperăm ca joi să sărbătorim cu o victorie. Dorim pe această cale să avem în sală cât mai mulți suporteri, să ne susțină, să transformăm această sărbătoare într-o bucurie pentru toți timișorenii, pentru toți care iubesc Politehnica.Îmi doresc să avem o sală cât mai plină, de ce nu, să fie plină până la refuz. Dar sunt mulțumit, atât eu cât și jucătorii mei, că de la meci la meci avem din ce în ce mai mulți suporteri. Asta nu face decât să ne bucure, prestăm un handbal care atrage spectatori la sală”, a declarat tehnicianul alb-violet.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro