Timisoara

Duplex stil mediteranean

Detalii casa/vila

Adresa
Dumbravita, Strada Cervantes
Telefon
0746282757
Social links
Pret
157.300 EUR
Categorie
Anunturi Case / Vile
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
6720

Voteaza & Distribuie

Prezentare casa/vila

Va prezentam o vila deosebita, cu un aer mediteranean si accente din arhitectura moderna - o combinatie de succes! Realizata dupa un proiect inovator, imobilul face parte dintr-un sistem duplex, aflat in curs de realizare.

Cu o suprafata utila amenajata de 124 mp, vila este amplasata pe un teren de 365 mp si structurata pe parter + etaj.

Fiind in concordanta cu cele mai inalte standarde de calitate, aceasta este realizata pe o fundatie solida, din caramida Cemacom, cu o izolatie exterioara de 10 cm. Imobilele au pereti individuali cu izolatie intre ei, pentru un plus de confort si intimitate. Finisajele se remarca prin bun gust si atentie acordata fiecarui detaliu, folosindu-se marmura, travertin, lemn masiv si multe alte materiale de calitate superioara. Deoarece punem cerintele clientului pe primul loc, realizam finisajele in acord cu preferintele si exigentele acestuia. Vila dispune de geamuri largi si inalte, pentru un iluminat interior cat mai natural.

Compartimentarea unei vile este urmatoarea:
Parter: 1 Living, 1 Bucatarie cu Dinning, 1 Baie, 1 Hol acces, 1 Terasa
Etaj: 1 Dormitor matrimonial cu spatiu Dressing, Baie proprie si Balcon, 1 Dormitor cu dressing, 1 Dormitor, 1 Baie, 1 Hol

Imobilul se va preda odata cu amenajarea complete a curtii, cu spatii verzi/gazon, arbori si arbusti ornamentali, alei pietonale si acces auto, aceasta fiind dotata cu terasa, spatiu verde, mai multe surse de apa si lumina ambientala.

Proprietatea este amplasata in Dumbravita, perpendicular stazii Ferventia, cu acces facil atat din Calea Aradului, cat si din interiorul comunei; beneficiaza de iluminat stradal, toate utilitatile si acces auto pe drum asfaltat.

Pret total - 157 300 Euro (TVA 19% Inclus)

Filtre casa/vila

Tip anunt: Vanzare