Timisoara

Durerea de spate si masajul

Durerea de spate si masajul

Detalii

Telefon
0724474501
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
480

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Spatele uman este format din 77 de muschi diferiti si nu e de mirare ca cele mai multe masaje au tendinta de a se concentra pe aceasta zona. Daca aveti noduli la nivelul umerilor sau suferiti de o stare de rigiditate cronica la nivelul lombar sau ati facut o intindere de la o simpla aplecare inainte, cred ca realizati cat de mult ne poate afecta viata, o simpla durere de spate. Si toate acestea datorita faptului ca toti acesti muschi ai spatelui sunt interconectati.

Ca si terapie complementara, masajul poate oferi o stare de bine in urmatoarele simptome:
- spasme musculare,
- noduli musculari si tensiuni,
- dureri de etiologii diverse,
- rigiditate,
- lovituri sportive,
- probleme posturale.

Cum ne ajuta masajul?

Masajul isi face efectul prin intinderea fibrei musculare precum si prin directionarea unei cantitati insemnate de sange spre o zona anume inflamata sau incordata. Sangele aduce atat nutrienti cat si oxigen in zona problematica si de asemenea se elibereaza orice acumulare de acid lactic. Efectele unui masaj tind sa fie cumulative, dar veti simti o usurare chiar de la prima sedinta.

Masajul poate fi utilizat in paralel cu medicatia analgezica si antiinflamatoare, cu osteopatia si stretching, toate pentru a reduce nivelul durerii spatelui. Masajul este de asemenea o masura preventiva pentru persoanele care lucreaza la computer, care sunt cei mai expusi de a dezvolta o durere de spate datorita posturii defectuoase.
Tehnicile folosite la masajul spatelui. In functie de tipul de masaj ales, masoterapeutul foloseste o combinatie din urmatoarele tehnici: effleurage, petrisaj, tapotament, frictiune, vibratie si la final din nou effleurage.

Pentru un masaj sunati cu incredere la numarul de telefon: 0724474501 - Timisoara.

Filtre

Tip: Oferte