Timisoara

E-Camere.ro – Ce este o camera de supraveghere cu card?

E-Camere.ro – Ce este o camera de supraveghere cu card?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
1001

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O camera de supraveghere cu card functioneaza la fel ca orice alta camera de supraveghere, diferenta constand in faptul ca o astfel de camera nu are nevoie de acces la internet, imaginile fiind inregistrate pe card. In definitiv, cele mai bune camera de supravehgere cu card sunt acelea care indeplinesc toate preferintele clientilor care doresc sa beneficieze de sisteme video de supraveghere la preturi avantajoase.

O camera de supraveghere cu card nu necesita internet sau abonament lunar la o anumita aplicatie de inregistrare. Aceste camere au un card SD, fie adaugat, fie in interior, care salveaza automat inregistrarile. Capacitatea de stocare a cardurilor SD este de la 16 pana la 128 GB.

Principalele trei motive pentru care este recomandat sa iti instalezi camere de supraveghere cu card

  1. Costurile folosirii unei astfel de camere sunt mult mai reduse decat in cazul in care ar trebui sa platiti lunar un serviciu in cloud in care inregistrarile sunt stocate. O camera de supraveghere cu card poate costa mai mult la achzitie, dar apoi costurile sunt reduse considerabil;
  2. Nu aveti nevoie de internet. De exemplu, daca vreti sa salvati anumite inregistrari, dintr-un loc in care nu aveti acces la internet, o camera de supraveghere cu card este solutia;
  3. Depozitarea imaginilor offline, adica pe card, este mai sigura, decat depozitarea lor intr-un serviciu de tip cloud. Memoria SD a cardului este ideala pentru situatiile in care nu vreti sa va complicati cu prea multe aplicatii sau cu un sistem mai complex si va doriti doar o camera de supraveghere pentru un anumit loc din fata casei sau din interiorul unui spatiu.
Cum functioneaza o camera de supraveghere cu card?

Camerele de supraveghere cu card inregistreaza imagini dupa modul in care au fost setate. Dupa ce cardul este plin aveti posibilitatea sa stergeti ceea ce a fost inregistrat, sau de a permite suprainregistrarea si stergerea automata a informatiilor vechi. Si aceste camere pot fi conectate la o aplicatie pe mobil. Astfel aveti acces la imaginile inregistrate si de pe care puteti selecta ceea ce doriti sa stergeti si sa pastrati pe card.

Camerele de supraveghere cu card sunt deseori preferate de cei care doresc sa isi salveze datele in siguranta, dar si pentru cei care doresc sa acceseze cu mai mare usurinta inregistrarile si nu vor sa plateasca o suma lunara pentru acestea.

Pe E-Camere.ro veti gasi cele mai bune oferte de camere supraveghere cu card. La comenzile mai mari de 499 de lei, magazinul online va asigura transport gratuit in orice oras sau localitate de pe intreg teritoriul Romaniei.
Pentru mai multe informatii despre comenzi puteti suna la numarul de telefon: 0767390475.

www.e-camere.ro este un magazin online detinut de societatea Polites Oline Srl din Craiova, acreditata de Inspectoratul General al Politiei in oferirea de servicii de securitate.

Magazinul va asigura camere de supraveghere la preturi ce pornesc de la 70 de lei si garantie cuprinsa intre 24 si 36 de luni la fiecare produs achizitionat.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta, Anul curent