Timisoara

E-Camere.ro – Tot ce trebuie sa stii despre amplasarea unei camere supraveghere

E-Camere.ro – Tot ce trebuie sa stii despre amplasarea unei camere supraveghere

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
767

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Oricat de mult ne-am dori nu exista nicio societate comerciala care sa nu fie supusa “atentiei” persoanelor care manifesta comportamente infractionale. Specialistii magainului online E-Camere.ro va asigura posibilitatea sa achizitionati si sa instalati camere supraveghere performante care sa va protejeze locuinta, mediul de afaceri impotriva problemelor neasteptate.

Printre acestea de un real succes se bucura si gama noastra de camere video IR (infra-rosii) care pot capta imagini chiar si pe timp de noapte in lipsa luminii naturale.

Succesul sistemelor de supraveghere sta atat in alegerea corecta a componentelor ce formeaza sistemul de supraveghere, cat si in amplasarea corecta a camerelor de luat vederi IR. Subiectul acestui articol va fi chiar despre modul in care aceste camere video IR trebuie amplasate pentru a putea oferi imagini concludente si de folos.

Etape in montarea de camere de supraveghere

Desigur, nu este esential sa montati numai camere supraveghere cu infrarosu, pe langa acestea puteti sa montati si camere normale pentru a monitoriza activitatea din interiorul si exteriorul sediului dumneavoastra.

Astfel, in cazul producerii unui incident veti avea dovezi concludente. Asadar, etapele de montaj pentru camere supraveghere se realizeaza urmand un plan concret asa cum este si urmatorul:
  • Un specialist se va deplasa la fata locului si va analiza zonele de risc si punctele de interes (acestea vor fi zonele in care se vor monta camerele);
  • Se vor stabili tipurile de camere necesare precum si numarul lor;
  • Se vor instala suporturile pentru camerele video si o data cu acest pas se pot trasa si cablurile de conectare a camerelor;
  • Trebuie retinut ca aceste camere au nevoie de un cablu de alimentare si de cel video si de control.

Amplasarea camerelor de suprveghere este cel mai important pas intrucat, numai asa se pot acoperi toate zonele de interes. Chiar si parcarile trebuie sa beneficieze de astfel de camere supraveghere si, daca nu aveti facilitati de a le amplasa, puteti sa construiti stalpi in zonele vulnerabile si astfel veti putea sa monitorizati totul.

In interiorul cladirii este si mai important sa fie amplasate camere de supraveghere intrucat sunt situatii ca unul dintre noii angajati sa nu fie la fel de corect precum ceilalti si sa fie necesar sa demonstrati acest lucru pe baza unor dovezi concludente. Se pot intampla numeroase situatii, asadar prudenta este cea mai buna cale de a preveni incidentele nedorite.

E-Camere.ro – Furnizorul tau specializat in sisteme video de securitate

Evident, pasii specificati pentru montajul camerelor de supraveghere in teorie par mult mai simplu de realizat, dar pentru a beneficia de cele mai bune rezultate aveti nevoie de ajutor de la specialisti si de echipamente de foarte buna calitate.

Cu acestea din urma venim noi in ajutorul dumneavoastra cu modele performante de ultima generatie pe care le puteti vizualiza pe website-ul nostru www.e-camere.ro
Pentru a veni in intampinarea solicitarilor dumneavoastra, ne puteti contacta si la numarul de telefon 0767390475 si veti primi raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta