Timisoara

E OFICIAL! Timișorenii sunt printre cei mai harnici constructori din țară, dar se pricep și la renovări?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
537

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O statistică recentă plasează Timișul în topul județelor cu cele mai multe apartamente și case finalizate în intervalul 2014-2018. Timișorenii ocupă locul 5 în clasament, cu un umăr de 17.000 de locuințe terminate în acești ani. Această concluzie este, bineînțeles, una îmbucurătoare, deoarece arată că zona este una prosperă și în curs de dezvoltare, fiind un indiciu bun în ceea ce privește bunăstarea economică a locuitorilor.

Pe cât de rapizi sunt la capitolul construcții, pe atât de pricepuți trebuie să fie membrii județului și la amenajări și renovări interioare. Ai o locuință nouă, gata de mobilat și decorat? Iată cum poți economisi timp și bani, fără a compromite aspectul casei tale.

Top 3 metode de a renova rapid, ieftin, dar foarte elegant


Metoda 1: Cere ajutor prietenilor

Indiferent că ai sau nu prieteni pricepuți în construcții, aceștia te pot ajuta să îți renovezi rapid locuința. Nu te gândi că va trebui să îi pui să urce pe schelă și să le faci un instructaj pentru siguranța muncii. Aceștia pot fi de folos în multe moduri. Spre exemplu, te-ar putea ajuta cu transportul produselor necesare pentru renovare sau ar putea veni cu tine la cumpărături și să îți ofere câteva idei de decor.

Dacă ai prieteni care sunt pricepuți, spre exemplu, sunt electricieni, instalatori sau zugravi, este foarte posibil să fie dispuși să își rupă din timp pentru a te ajuta, știind că le vei returna oricând favorul. Alții ar putea, pur și simplu, să îți împrumute scule, precum o bormașină sau un șlefuitor electric, pentru a nu fi tu nevoit să investești acum într-un astfel de aparat.

Metoda 2: Fă un împrumut

Dacă ai nevoie ca lucrurile să se miște rapid, dar nu ai suportul financiar pentru a achiziționa toate cele necesare în acel moment, există o soluție salvatoare. Mulți apreciază metoda împrumuturilor rapide, care se pot face acum și online. Poți primi o sumă între 1.000 și 3.000 de lei, fără să trebuiască să dai explicații. Totuși, nu uita că există o limită de timp în care trebuie să returnezi suma astfel obținută.

Metoda 3: Vizitează magazinele second hand

Nu cele care vând haine, ci cele cu decorațiuni și mobilier. Ai putea fi surprins de calitatea pieselor pe care le poți găsi la un preț mult mai convenabil și mai accesibil, decât dacă ar fi nevoie să le cumperi noi. Unele articole cu defecte mici pot fi cumpărate la un preț de nimic. Cu puțină imaginație și mici modificări, acestea vor fi transformate în elemente de design interior unice.

Dacă vei cumpăra și textile sau mobilier tapițat, asigură-te că le duci la o curățătorie chimică înainte de a le aduce în casă. Deși cei care le pun la vânzare se străduiesc să le dezinfecteze și să le prezinte într-o stare bună, nu poți fi niciodată prea sigur.

Cu aceste metode, timișorenii vor reuși să aibă case la fel de frumoase în interior, cât sunt și la exterior. Mai mult decât atât, vor fi gata să fie umplute cu oaspeți încântați și cum multă voie bună!

Sursa foto: shutterstock.com, pixabay.com